CAÇADOR D'OMBRES, EL

CAÇADOR D'OMBRES, EL
Ficha Técnica
Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
Materia
NARRATIVA DE FICCION
ISBN:
978-84-297-6923-4
EAN:
9788429769234
Páginas:
315
Colección:
EL BALANCI
Idioma:
CATALA

21,00 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

El caçador d’ombres és una reivindicació del viatge i la ficció com a espais on viure plenament. Una novel·la sobre les segones oportunitats que ens ofereix la vida i sobre la necessitat de conèixer-se a un mateix per afrontar-les i decidir-se.

En Lluís Soley és el propietari d’una empresa familiar catalana. Té vora cinquanta anys i darrerament la vida no li ha estat gaire satisfactòria en l’aspecte personal. Els seus pares han mort i el seu matrimoni ha començat a fer aigües. Té clar que ha de començar una nova vida, però no té esma per afrontar-ho. De sobte, una oferta de compra milionària resol el seu dilema. Aquests mateixos dies, però, un científic que es disposava a participar en la gran cursa Transahariana és segrestat. Necessitat d’emocions i d’una causa per viure, en Lluís, empès per unes imatges televisives sorprenents, emprendrà un viatge pel continent africà a l’encalç del científic. Amb l’ajut de l’antiga secretària personal del seu pare, aviat tot un seguit de personatges es veuran implicats en aquesta aventura.

En Lluís Soley és el propietari d'una empresa familiar catalana. Té vora cinquanta anys i darrerament la vida no li ha estat gaire satisfactòria en l'aspecte personal. Els seus pares han mort i el seu matrimoni ha començat a fer aigües. Té clar que ha de començar una nova vida, però no té esma per afrontar-ho. De sobte, una oferta de compra milionària resol el seu dilema.Aquests mateixos dies, però, un científic que es disposava a participar en la gran cursa Transahariana és segrestat. Necessitat d'emocions i d'una causa per viure, en Lluís, empès per unes imatges televisives sorprenents, emprendrà un viatge pel continent africà a l'encalç del científic. Amb l'ajut de l'antiga secretària personal del seu pare, aviat tot un seguit de personatges es veuran implicats en aquesta aventura.El caçador d'ombres és una reivindicació del viatge i la ficció com a espais on viure plenament. Una novel·la sobre les segones oportunitats que ens ofereix la vida i sobre la necessitat de conèixer-se a un mateix per afrontar-les i decidir-se. 

Otros libros del autor Ver todos

TIERRAS PROMETIDAS, LAS
TERRES PROMESES, LES
TOTS ELS PORTS ES DIUEN HELENA [BUTXACA]
TOTS ELS PORTS ES DIUEN HELENA [BUTXACA]
TOTS ELS PORTS ES DIUEN HELENA

Otros libros de NARRATIVA DE FICCION Ver todos

SOLEDAD DE LA COMPASIÓN, LA
REVUELTA DEL PUEBLO CUCARACHA, LA
TIERRA DE BRUMAS
NW LONDON
MUNTANYA DE LES RELÍQUIES, LA