AQUI RADIO ANDORRA

AQUI RADIO ANDORRA
Ficha Técnica
Editorial:
ANDORRA, EDITORIAL
Año de edición:
Materia
NARRATIVA DE FICCION
ISBN:
978-99920-53-44-7
EAN:
9789992053447
Páginas:
204
Colección:
NARRATIVA
Idioma:
CATALA

20,00 €
En stock
Comprar

Aquí Ràdio Andorra! narra l’aventura convulsa que ha inspirat Sylvain Athiel, vinculat des de molt jove a la ràdio, per fer reviure de manera meticulosa els protagonistes de la primera emissora del Principat. Ens endinsa en aquella època agitada en què els pioners de la ràdio s’havien de guanyar l’audiència amb enginy i aconseguir que les emissores no fossin un monopoli de l’estat.

Aquesta novel·la pretén preservar una part de la memòria de les Valls i vol retre homenatge a l’espe rit emprenedor i a les persones del país que van creure i treballar en aquell projecte des del principi fins al final. Sylvain Athiel ens deixa doncs, a més del plaer de la seva escriptura viva, una història molt documentada, testimoni del respecte i de l’estimació que sent per aquest país, on va descobrir la seva passió, la ràdio, i ens fa recordar aquelles paraules que van tenir un abast impensable per als andor - rans d’aquell temps: "¡Aquí Radio Andorra, emisora del Principado de Andorra!."

Aquí Ràdio Andorra! narra l’aventura convulsa dels protagonistes de la primera emissora del Principat.? Ens endinsa en aquella època agitada en què els pioners de la ràdio s’havien de guanyar l’audiència ?amb enginy i aconseguir que les emissores no fossin un monopoli de l’estat. ?Aquesta novel·la pretén preservar una part de la memòria de les Valls i vol retre homenatge a l’esperit emprenedor i a les persones del país que van creure i treballar en la ràdio que va fer conèixer Andorra al món amb la frase cèlebre: ¡Aquí Radio Andorra, emisora del Principado de Andorra!

Otros libros de NARRATIVA DE FICCION Ver todos

SOLEDAD DE LA COMPASIÓN, LA
REVUELTA DEL PUEBLO CUCARACHA, LA
TIERRA DE BRUMAS
NW LONDON
MUNTANYA DE LES RELÍQUIES, LA