271 VÈRTEX (MARÇ-ABRIL 2017) -REVISTA
CANIGÓ. MEDITERRANI I PIRINENC

271 VÈRTEX (MARÇ-ABRIL 2017) -REVISTA
Ficha Técnica
Editorial:
VERTEX REVISTA
Materia
REVISTAS
EAN:
9789201617163
Páginas:
99
Idioma:
CATALA

5,00 €
En stock
Comprar

Sumari:

Canigó, mediterrani i pirinenc
– Quim P. Casadesús
El Canigó, tot i no figurar entre les muntanyes més altes del Pirineu català, és una de les més nostrades i simbòliques. El seu desnivell de quasi 2.800 metres colpeix el qui mira la muntanya diamantina des de la costa empordanesa o rossellonesa. Hi caminarem per conèixer la seva història, cims, llegendes i secrets.

Geòrgia amb bicicleta de muntanya – Alba Xandri i Ricard Calmet
Geòrgia és una nació força muntanyosa ubicada a l’extrem sud-oriental d’Europa. Una completa travessa provinent d’Armènia visita la regió d’Adjaria, al sud del país, i la d’Svanetia, a la serralada del Caucas.

Entrevista Jordi Pons – Agustí Estruga
Amb 19 anys, Jordi Pons ja va participar en l’obertura de la via GAM del Cavall Bernat. Recentment, a l’edat de 83 anys ha escalat la paret nord de Vinhamala. Entremig, Alps, Andes, Himàlaia, Karakoram, Hindu Kush, Hoggar, Grenlàndia i Alaska han presenciat la trajectòria probablement més llarga i fructífera de l’alpinisme català.

Ardenya, un museu a l’aire lliure – Pol Vancells
La serra de l’Ardenya o de les Cadiretes separa la Selva del Baix Empordà. Envoltada d’urbanitzacions per una banda i del mar per l’altra, constitueix una valuosa illa de boscos mediterranis, corriols històrics i relleus singulars.

Travessa Carlit 50 Estanys – Xavier Grivé
A cavall de l’Alta Cerdanya, el Capcir i l’Arièja, el massís del Carlit acull més d’una cinquantena d’estanys. El circuit que presentem recorre aquest sector en cinc etapes d’alta muntanya i corona el cim més elevat del Pirineu oriental, el Carlit (2.921 m).

Otros libros de REVISTAS Ver todos

05. DESPERTA FERRO - HISTORIA MODERNA [REVISTA]
15. DESPERTA FERRO - ANTIGUA Y MEDIEVAL [REVISTA]
12. DESPERTA FERRO - HISTORIA MODERNA [REVISTA]
96 PIRINEOS (REVISTA) NOV-DIC 2013 -EL MUNDO DE LOS PIRINEOS
45 SOCIEDAD GEOGRAFICA ESPAÑOLA -REVISTA