28 resultats
Espanya Eliminar filtro De 10 a 15 euros Eliminar filtro Guies Restauració Eliminar filtro Treure filtres
  • 2024 BARCELONA SLOW FOOD GUIDE [CAT-CAS-ENG]
    Amb set locals nous, arriba la cinquena edició d’una guia on restauradores, productores i clientes, continuen sacsejant, amb les seves forquilles, la realitat alimentària de Barcelona.Hi trobareu 101 locals, restaurants, bars, xiringuitos i gelateries que aposten per la biodiversitat i la responsabilitat. D’aquests 101, 29 són els “cargols” –quatre més que en edicions anteriors...
    En stock

    11,90 €

  • 100 PROPOSTES SINGULARS DE MENJAR I BEURE A CATALUNYA
    BASTART, JORDI
    Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana. Hi trobareu begudes tradicionals, singulars, oblidades i recuperades, com la ratafia o la mistela; aiguardents com l'absenta, que feien somiar enmig d'un ...
    En stock

    13,50 €

  • TAPES. BARCELONA [CAT]
    BARRIL, JOAN / LIZ RODRÍGUEZ, JOSEP / GARCÍA JOSÉ, JORDI
    Què hi trobaràs, en aquest suculent llibre? 40 receptes per fer tapes a casa, amb la família o amb els amics, i presumir de conèixer els secrets de les millors tapes de Barcelona. 20 locals imprescindibles, des dels centenaris fins als més recents oberts per xefs amb estrelles Michelin, per conèixer-ne la història i quines tapes s?hi poden tastar.10 rutes per diferents barris d...
    En stock

    12,00 €

  • TAPAS. BARCELONA [ENG]
    BARRIL, JOAN / LIZ RODRÍGUEZ, JOSEP / GARCÍA JOSÉ, JORDI
    Què hi trobaràs, en aquest suculent llibre? 40 receptes per fer tapes a casa, amb la família o amb els amics, i presumir de conèixer els secrets de les millors tapes de Barcelona. 20 locals imprescindibles, des dels centenaris fins als més recents oberts per xefs amb estrelles Michelin, per conèixer-ne la història i quines tapes s?hi poden tastar.10 rutes per diferents barris d...
    En stock

    12,00 €

  • BARCELONA -GASTRONOMIA I CUINA
    ALEU AMAT, ORIOL / MONNÉ, TONI
    La cuina de Barcelona és una mena de gran mosaic format a través dels segles per influències molt diverses. El caràcter múltiple i polièdric de la cuina catalana és intrínsec a qualsevol cuina regional amb molts segles d'història al darrere. Però Barcelona ha assimilat especialment -i segueix fent-ho- les influències de totes les cuines amb què s'ha relacionat a través de la se...
    En stock

    13,00 €

  • RELAXA'T A BARCELONA
    GONZALEZ, JOAN / TOLENTINO, JUDITH
    Terrasses meravelloses al cel de Barcelona, bars càlids que desperten els cinc sentits, restaurants espectaculars on els excessos només són un plaer, spas vitalitzadors on el temps no passa, chill-outs amagats sota una música envoltant... Això i molt més és el que pots trobar a la guia dels millors serveis hotelers de Barcelona, un llibre imprescindible per decidir-se a ent...
    En stock

    10,95 €

  • 2024 MACARFI. RESTAURANTS GUIDE
    En stock

    14,95 €

  • BARCELONA -GASTRONOMIA Y COCINA
    En stock

    13,00 €

  • MADRID CON PERRO
    DE LA MAZA, MICAELA
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,00 €

  • BARCELONA CON PERRO
    DE LA MAZA, MICAELA
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,00 €

  • CUINES AMAGADES
    FEBRÉS VERDÚ, XAVIER / VINENT BESALDUCH, ÀNGELA
    L'aventura de recórrer els bars dels quaranta mercats de Barcelona es converteix en una descoberta de les cuines amagades que ofereixen una mica de tot. Cuinar sense pretensions no vol dir sense geni, vol dir sense escarafalls, sense la membrana de l'artifici ni l'elitisme petulant. Aquesta ruta gastronòmica acumula sorpreses. No solament per la presentació o la manera de prepa...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,50 €

  • BARCELONA A PEU DE PORC
    MARTÍN CORTADA, RICARD
    Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats delicio...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,70 €


01 02 03