49 resultats
Europa Eliminar filtro Nutrició / Alimentació Eliminar filtro Treure filtres
  • DE PÍCNIC POR ESPAÑA
    SANDOVAL, ANTONIO / PALACIOS PALOMAR, CÉSAR-JAVIER
    Más de 100 propuestas para salir de pícnic por toda España El poeta Omar Jayam describía en el s. XII el paraíso como el momento de disfrutar de un libro, un trozo de pan y una copa de vino en plena naturaleza. Y es que el maridaje de paisaje y comida nos ha cautivado desde siempre. Podemos definir el pícnic como una comida campestre, compartida con familia o amigos, que se cel...
    En stock

    27,50 €

  • RUSIA DESDE LA COCINA
    SZABLOWSKI, WITOLD
    ¿Por qué Putin se inventó el mito de su abuelo, Spiridón Putin, como cocinero de las élites zaristas y soviéticas? ¿Cuál fue el menú de la cena que selló la desintegración de la Unión Soviética? ¿Por qué Brézhnev odiaba el caviar? La fascinación de Witold Szablowski por la cocina y su condición de reportero le han llevado a reunir ambos universos en Cómo alimentar a un dictador...
    En stock

    23,95 €

  • 11. RUTES PER TASTAR ELS PRODUCTES DEL PAÍS -SUA
    BARBA, CÉSAR
    Acostar-se a l’Ordal al moment d’explosió dels préssecs, als cellers per comprar vi novell, als molins d’oli per tenir líquid de la primera premsada hivernal, al Maresme a la recerca de les saboroses maduixes, a Valls en el moment més fred per assaborir els calçots… Aquest és el punt de partida d’aquest recull de rutes que va a la cerca i captura d’alguns dels productes tradici...
    En stock

    20,00 €

  • GR 283 [MAPA] 1:40.000 -RUTA DEL QUESO IDIAZABAL
    ¡Conoce las zonas idílicas del interior de Gipuzkoa en esta Ruta circular de montaña de una semana!La Ruta del Queso Idiazabal o GR 283 es una ruta promovida por el Departamento de Innovación, Desarrollo Rural y Turismo de la Diputación Foral de Gipuzkoa y homologada por la Federación Guipuzcoana de Montaña.Se compone de 6 etapas y la Ruta circular al completo tiene una longitu...
    En stock

    9,00 €

  • COMIENDO EN HUNGRÍA
    NERUDA, PABLO / ASTURIAS, MIGUEL A.
    Antes de ser galardonados con el premio Nobel, los dos ilustres escritores latinoamericanos ensalzaron las excelencias culinarias de Hungría, describiendo con todo lujo de detalles los secretos de su cocina, con unos relatos aderezados de humor y “salero”. Corría el año 1965, en plena Guerra Fría, en un escenario internacional dominado por ideologías en pugna en el que abu...
    En stock

    18,50 €

  • GRAND LITERARY CAFES OF EUROPE, THE
    RILEY FITCH, NOEL / MIDGLEY, ANDREW
    GRAND LITERARY CAFES OF EUROPE, THE ...
    En stock

    49,50 €

  • 34. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA] / 05. GARONA NOGUERES
    CADÍ PEDRAFORCALes muntanyes, valls, rius i estanys de les comarques del Cadí i el Pedraforca han atret, des de fa més d’un segle, moltes persones que, seduïdes per la seva bellesa o amb vocació de descoberta, n’han volgut gaudir de la millor manera que es pot fer, a peu. L’excursionisme, doncs, ha tingut una importància i un arrelament social innegables en aquest territori, i ...
    En stock

    12,00 €

  • DESTIL·LANT ESCÒCIA
    ROCA, JOAN / ROCA, JOSEP / ROCA JORDI
    Un homenatge de El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa.Escocia i gastronomia? A priori, no sembla una relació massa suggeridora. Què duu, aleshores, en Joan, en Josep i en Jordi Roca a iniciar un viatge gastronòmic per Escòcia? La curiositat!La insaciable curiositat gastronòmica dels germans Roca els porta a una terra propera geogràficament a Girona, però culturalment ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    45,00 €

  • CUINA DELS MONESTIRS
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de l’alimentació cartoixana de la Catalunya de l’edat moderna, a la vegada que s’endinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de recept...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    17,00 €

  • 1001 CURIOSITATS DE LA CUINA MARINERA CATALANA
    GARCIA, ANNA
    Sense stock, consultar disponibilitat

    20,90 €

  • HISTÒRIES DE BÀRBARS
    JUEZ, ÀNGEL
    Els bars, substituts naturals de l?antiga àgora grega, són el fil conductor dels canvis que experimenta la societat; moltes de les nostres circumstàncies tenen el seu reflex al bar. La història dels bars mítics del barri de la Ribera, de Cadaqués i, naturalment, del bar Ascensor, vertebren aquest llibre. «Així són, en efecte, els bars, aquells indrets de confort on la dignitat...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,00 €

  • LLIBRE DAURAT, EL
    PIERA, JOSEP
    El llibre dauratés un saborós homenatge a la paella, però també a la tradició de la nostra cuinai, en general, a la cultura mediterrània. Ara fa dècades, l?escriptor i gastrònom Joan Peruchova demanar al jove Josep Piera que escrivís una història social i cultural de la paella valenciana.Avui oferim el resultat feliç d?aquesta apassionada indagació: un relat ameníssim, ple d?an...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    19,00 €


01 02 03 04 05