14 resultats
  • ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L´
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, ens ofereix, no tan sols les receptes que conformen el corpus bàsic de la cuina catalana, sinó també les seves histories, les seves anècdotes i el que n'han dit els principals autors de la nostra literatura. Teniu, doncs, a les vostres mans l'essència de la nostra...
    En stock

    16,50 €

  • 2254 KM
    DI MARCO, MARIA TERESA
    Existen muchas razones para marcharse: por curiosidad, por necesidad, para ganarse el pan y también para conocer el pan de los demás. Este es el relato de una salida y de un viaje, de una partida y de una llegada a puerto: 2254 kilómetros es la distancia exacta que separa, y al mismo tiempo une, Barcelona de Palermo, los lugares de llegada y de salida. Nuncio Cona es el protag...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    20,00 €

  • PETIT LLIBRE DE LA CUINA DE NADAL, EL
    SOUSA, MANEL
    «Manel Sousa aconsegueix donar color i forma a tot el que sempre ens ha explicat de la seva passió, la cuina. I aconsegueix també, amb una selecció acurada de receptes, tècniques, productes i creativitat, recordar-nos que la gastronomia és ben viva, per Nadal i tot l'any, i que forma part de la nostra concepció com a poble que viu, treballa i menja. Sobretot, menja».Del pròleg ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,00 €

  • HISTÒRIES DE BÀRBARS
    JUEZ, ÀNGEL
    Els bars, substituts naturals de l?antiga àgora grega, són el fil conductor dels canvis que experimenta la societat; moltes de les nostres circumstàncies tenen el seu reflex al bar. La història dels bars mítics del barri de la Ribera, de Cadaqués i, naturalment, del bar Ascensor, vertebren aquest llibre. «Així són, en efecte, els bars, aquells indrets de confort on la dignitat...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,00 €

  • CUINA DEL VI, LA
    SANS, PERE
    Vet aquí un llibre de cuina amb totes les lletres. La cuina del vi planteja un recorregut per la cultura vinícola dels països de la Mediterrània regat amb les millors receptes de cada contrada relacionades amb aquest beuratge de déus, fades i bona gent de qualsevol terròs. Un llibre de referència imprescindible per a qualsevol amant de la cuina, dels que es deixen rellegir i re...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    19,50 €

  • CUINA A CADAQUÉS, LA
    Les millors receptes dels restaurants de referència de la màgica vila empordanesa La vila de Cadaqués mereixia un llibre que reivindiqués i actualitzés la seva tradició gastronòmica, de la tradició a l'avantguarda. L'esforç pren un valor afegit en aquesta publicació, els beneficis de la qual van al fons de Càritas per a ser invertits en projectes de suport als més desafavorit...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,00 €

  • EMOCIONES SE SIENTAN A LA MESA, LAS
    LOMBARTE, LARA / FLETA, YOLANDA
    Comer es más que un acto fisiológico; también es un acto social e incluso emocional. Comemos no solo para alimentarnos y aportarle a nuestro organismo la energía y los nutrientes que necesita, sino también para celebrar un acontecimiento, para pasar el rato con nuestros seres queridos o para acompañar una emoción. Este libro repasa, desde la experiencia en el coaching nutricion...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    14,00 €

  • EAT AND RUN
    BRUNNER, OLGA
    Las personas activas y los deportistas encontrarán en este libro una nueva relación con los tentempiés energéticos. Alternativas perfectas para prescindir de aquellos productos industriales repletos de aditivos, colorantes y conservantes artificiales. La dietista y asesora nutricional Olga Brunner presenta recetas sanas y deliciosas que proporcionan energía duradera: barritas, ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    14,00 €

  • SLOW FAST FOOD
    LLARGUÉS, JOSEFINA
    El ritmo de vida actual y la falta de tiempo muchas veces derivan en hábitos de alimentación poco saludables que nos llevan a consumir platos precocinados, comida procesada o a picar cualquier cosa entre horas. No obstante, debemos tener en cuenta que el cerebro y el intestino están íntimamente conectados y que nuestra dieta tiene un gran impacto en nuestro bienestar emocional....
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,00 €

  • CUINA DEL 1714, LA
    Com era la gastronomia catalana del 1714? Gràcies a aquest llibre no només la podrem conèixer, sinó elaborar avui als fogons de la nostra moderna cuina els plats més singulars de fa 300 anys. Us oferim una recreació adaptada als ingredients i tècniques actuals de les receptes del 1714 gràcies a la feina de cuiners de renom, com Sergi de Meià o Benvingut Aligué, entre d'altres. ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,00 €

  • TARDOR, LA MEVA CUINA DE CADA DIA
    SANS, PERE
    'Tardor, la meva cuina de cada dia' neix a partir d'un repte llançat a Pere Sans: escriure un diari personal on expliqui què ha menjat cada dia al llarg d'un any sencer, aprofitant els productes que ens porten les diferents estacions de l'any. En aquest volum, dedicat a la primavera, desplega tot un seguit de receptes casolanes així com versions de plats d'altres cultures i cu...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    13,50 €

  • PRIMAVERA
    SANS, PERE
    Sense stock, consultar disponibilitat

    13,50 €


01 02