Tablón de Anuncios

Este es un espacio de comunicación abierto a todos los usuarios para compartir información sobre un destino concreto, buscar compañero de viaje o ofrecer un intercambio de ideas o material relacionado con el viaje. Los mensajes serán actualizados 24 horas después de su recepción (exceptuando el fin de semana que se actualizarán lunes). Altaïr se mantiene al margen de la actividad de este punto de encuentro y no se hace responsable de las notas ni datos recogidos.

Listado de Anuncios (2)

04/01/2021
nay
Hola! Sóc en Nay i tinc 38 anys M'agradaria compartir l'experiència de fer el meravellós camí primitiu desde Oviedo fins a Compostela i seria ideal començar en la segona setmana d' abril i fer-lo en 14 dies Si t'agrada la idea ho podem anar organitzant Salut!
20/12/2020
Juani
Hola!

Al febrer o març vaig inserir un anunci amb l’intenció de crear un grup de senderisme amb dones al voltant dels 50/55 anys. Ens vam conèixer per Internet i vam preparar la primera sortida del GR 171, però només vam poder fer la primera etapa perquè ens van confinar.

Contra tot pronòstic, el grup ha sobreviscut: al setembre vam fer el GR 131 al seu pas per El Hierro i La Palma, i el proper dia 29 farem la setena etapa del GR 171: Montblanc-Prades, 24 km travessant les muntanyes de Prades.

Som 4 dones de Terrassa, Sabadell, Sant Cugat i Vandellòs i ens agradaria ampliar el grup amb 1 o dues persones més. Si alguna de vosaltres està interessada en afegir-s’hi, ens pot contactar per mail

Fins aviat!