1312 resultats
Espanya Eliminar filtro Ilustr. tapa dura Eliminar filtro Treure filtres
  • ESPAÑOLES, LOS
    BAYLÓN, LUIS
    A lo largo de su vida, Baylón buscó, en sus propias palabras, "transcribir la realidad de una manera natural. Sin componer ni modificar la escena. [...] Fotografiar a las personas tal como son, tal como se presentan al mundo, y no como al fotógrafo le gustaría que fueran."A los 26 años, su padre le regaló una cámara Rolleiflex, que nunca dejó de usar y con la que intentó captar...
    En stock

    42,00 €

  • LENGUAJE DE LOS EDIFICIOS, EL. ACUARELAS DE VIAJE
    RUIZ PADRÓN, LUIS
    Una ruta dibujada por el patrimonio arquitectónico español: El lenguaje de los edificios presenta edificios emblemáticos de España a través de la mirada de un experto, como si "entráramos en ellos por primera vez", y otros edificios menos conocidos de los que no sabíamos nada pero que no hay que perderse: Casa de los Cristales, Mercado de Santa Caterina, Musac, Jameos del Agua,...
    En stock

    27,50 €

  • CATALUNYA: 50 CEMENTIRIS EMBLEMÀTICS
    VALLS BASSA, JOAN
    UN ESPECTACULAR LLIBRE DE GRAN FORMAT I TAPA DURA, AMB FOTOGRAFIES A TOT COLOR. Els éssers humans enterren els seus morts des de fa uns cent mil anys. Només en territori català hi ha més de dos mil cementiris. En aquestes necròpolis no només respirem la pau extrema que envolta els esmentats espais, sinó que hi trobem la vida, la història i la cultura. Diuen que cada cementiri é...
    En stock

    25,90 €

  • VALL DE SANTA CREU, LA
    PLUJÀ I CANALS, ARNALD
    Es la història d'un poble mil.lenari que en cap dels períodes viscuts, el carolingi, l'emporità, el llarg feudelisme monàstic i els darrers segles agregat en un districte municipal, mai va gaudir el lliure albir per pendre les seves pròpies decisions, ni va disposar de mitjans ni suports sufients per a resoldre les seves mancances i que, per circumstàncies externes a la seva vo...
    En stock

    42,00 €

  • CUINA DE LA PATATA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    A qui no li agraden les patates? Podem dir que és un dels aliments més versàtils i estesos a tot el món. I també un dels que permeten més preparacions: simplement aixafades o en forma de puré, en amanides, fregides, bullides i combinades amb verdures o llegums, guisades i estofades amb peix o tota mena de carns, fetes al forn, al vapor o amb la fregidora d'aire. Hi ha mil i una...
    En stock

    25,50 €

  • MADRID GASTRO
    FERNÁNDEZ BOMBÍN, ALBERTO
    Si en los años 80 la Movida madrileña hizo de Madrid la capital cultural de España, el siglo XXI ha convertido a la ciudad en uno de los destinos gastronómicos más importantes del mundo. La nueva movida madrileña es gastronómica. Desde restaurantes centenarios que han sabido reinventarse para alcanzar el estrellato a cocineros que han creado una cocina propia basada en la casqu...
    En stock

    34,95 €

  • CUADERNO DEL PRADO
    MAIER, XIMENA
    DESCUBRE UN MUSEO DEL PRADO COMO NUNCA LO HABÍAS CONOCIDO Un recorrido por el Prado, en una nueva edición revisada y actualizada, de la mano de una de las ilustradoras más refrescantes del momento «Un libro feliz».Luis Daniel González «Para ganas de regresar al Prado, las que despierta este delicioso libro».Luis Pardo, Hoy es Arte El Prado es el museo favorito de Ximena Maie...
    En stock

    23,90 €

  • AÑO QUE NEVÓ EN VALENCIA, EL
    CHIRBES, RAFAEL / BONET, PAULA
    La artista Paula Bonet interviene el texto de Chirbes con reproducciones de sus pinturas, inspiradas en la lectura y en la revisión de los espacios comunes que comparten ambos creadores. Pocos escritores han celebrado la luz de Valencia, el agua, nuestra gastronomía y nuestros cañaverales, la juventud y la carne como lo ha hecho Rafael Chirbes. La luz que describe en los pasaje...
    En stock

    26,90 €

  • ROSTITS, ELS
    FÀBREGA, JAUME
    Teniu a les mans el primer llibre mai publicat sobre els rostits en totes les seves accepcions, procedents de tots els Països Catalans. Des dels exquisits rostits a la cassola, la gran aportació de la cuina catalana, fins als rostits al forn i a la brasa. Del rostit de Festa Major a les costelles a la brasa, del peix al forn a les verdures a la brasa o al forn, tot un món de sa...
    En stock

    25,50 €

  • CATALUNYA: 50 EXCURSIONS PEL LITORAL
    LONGÁS MAYAYO, JORDI
    UN SORPRENENT PROGRAMA D'EXCURSIONS PER EXPLORAR DE NORD A SUD EL LITORAL DEL PAÍS I DESCOBRIR LA BELLESA NATURAL MÉS PROPERA. La diversitat de la costa catalana, amb els recuperats camins de ronda, i les serralades Litoral i Prelitoral ofereixen un seguit d'excursions genuïnament mediterrànies. A la vora del mar o amb el seu blau profund omplint l'horitzó, caminem entre ginest...
    En stock

    25,90 €

  • VALLTER 1975-2025
    SANZ TUSELL, IVAN / SURINYACH I ROMANS, JORDI
    Josep Pujol Aulí va tenir una dèria des de ben jove: fer possible una estació d'esquí a la vall de Camprodon. El 17 de gener de 1975 es va obrir oficialment el camp de neu. Tota una aventura farcida d'entrebancs, moments difícils i angoixes, i que ara compleix cinquanta anys. Josep Pujol va morir el 23 d'abril de 2005, fent allò que més li agradava, esquiar. Però poc abans va a...
    En stock

    27,90 €

  • RESERVAS DE LA BIOSFERA
    HERRERO MOLINO, CRISTINA
    Las reservas de la biosfera demuestran que es posible proteger los ecosistemas mientras se promueve el bienestar humano.Un fascinante viaje por la historia, los retos y los grandes logros del Programa sobre el Hombre y la Biosfera (MaB), una iniciativa global que busca equilibrar la actividad humana con la preservación de la naturaleza. A través de un enfoque innovador, explora...
    En stock

    39,50 €