20 resultats
  • TASTA'M
    FALGUERAS FEBRER, MERITXELL
    La Catalunya de l'avantguarda gastronòmica del 2010 és l'escenari que la sommelier internacional, Meritxell Falgueras, recupera per emprendre un emocionant viatge pels sentits (gust, aroma, tacte…) que protagonitza en primera persona acompanyada de personatges singulars, amants de la bona cuina i de les més secretes passions.Amb un estil desenfadat, glamurós i vital –i una rica...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    18,90 €

  • SIMENON I MAIGRET S'ENTAULEN
    COURTINE, ROBERT J.
    Robert J. Courtine explica els gustos gastronòmics de Simenon i ens fa descobrir com traspassa els seus coneixements i preferències culinàries al seu personatge de ficció més gormand, el comissari Maigret. El llibre inclou el quadern de receptes de Madame Maigret. Una vuitantena de receptes. Totes apareixen en les novel·les protagonitzades per Maigret i es fan casar amb un vi. ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    18,90 €

  • ODISSEA CULINÀRIA, L'
    HERCE CARMONA, ENRIC / FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Aquest llibre us proposa un viatge imaginari a través de set menús que fan la flaire càlida del nord d?Àfrica, picant i perfumada del Pròxim Orient, refrescant de les illes... sempre amb receptes clares, fàcils i detallades amb tota cura perquè resultin infal·libles. Una odissea de la qual no voldreu tornar. ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    29,00 €

  • 19. ALBERES [REVISTA]
    Abans que es popularitzessin els refrescos impulsats per les grans empreses a molts dels nostres municipis d’una certa rellevància hi havia una petita fàbrica de sifons, ‘gracioses’ o destil·lats diversos. En aquest número recuperem-ne la història; parlarem de l'Anís Empordanès i de l'Anís Barcino, de la ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    10,00 €

  • CUINA DEL VI, LA
    SANS, PERE
    Vet aquí un llibre de cuina amb totes les lletres. La cuina del vi planteja un recorregut per la cultura vinícola dels països de la Mediterrània regat amb les millors receptes de cada contrada relacionades amb aquest beuratge de déus, fades i bona gent de qualsevol terròs. Un llibre de referència imprescindible per a qualsevol amant de la cuina, dels que es deixen rellegir i re...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    19,50 €

  • SET AROMES DEL MÓN, LES [BUTXACA]
    BOSCH, ALFRED
    Hi ha qui diu que porta a la impotència, el pecat i la mort, mentre que altres l'elogien com a poció afrodisíaca, remei o panacea universal. Un tal Fèlix Dufoy emprèn la recerca del millor cafè, però amb una peculiaritat: l'ensuma, l'observa però no el tasta. Amb ell ens embarquem en una singular aventura, del Londres protestant a l'harem d'Istambul, de les muntanyes d'Aràbia a...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    6,95 €

  • 07. ALBERES [REVISTA]
    Cinquanta anys enrere. Un pagès va al mercat de Figueres. Quan acaba la feina de vendre i comprar, fa un tomb pels carrers principals i quan arriba l'hora de dinar decideix anar a la fonda. El menjador és ple de gent, com sempre que hi ha mercat. El pagès s'asseu a taula i devora els tres plats que li serveixen. Després de les postres demana cafè i copa... En el dossier d'...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • 06. ALBERES [REVISTA]
    A mesura que el conreu de l’olivera s’anava estenent pel territori, l’oli es va convertir en un aliment bàsic. Va formar part dels rituals més importants de la religió i va solucionar aspectes pràctics de la vida quotidiana de la gent, com ara la il·luminació, la salut i la bellesa. En definitiva, es va convertir en un element identificatiu del paisatge i de la manera de vi...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • RAPSODIA GURMET [BUTXACA]
    BARBERY, MURIEL
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,95 €

  • VINS DE L´ARC MEDITERRANI, ELS
    MARTIN, JOAN C.
    Elsp obles de l'Arc Mediterrani que s'estén d'Alacant a Montpeller comparteixen una cultura i una història, un mateix clima i una orografia de planes costaneres, terrasses i riberes de torrents. Tant la continuïtat geogràfica com l'herència grecollatina i de la Corona d'Aragó han contribiït  crear una cultura vitícola i vinícola comina, on cal comptar també les illes, situ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    29,00 €

  • CELLER, EL [BUTXACA]
    GORDON, NOAH
    El Llenguadoc, França, finals del segle XIX.En Josep Álvarez descobreix de la mà d'un viticultor francès l'art de l'elaboració del vi. Des d'aquest moment, la seva vida restarà dominada per aquesta passió.Malgrat la seva joventut, en Josep ja ha conegut a la vida l'amor, les intrigues i el treball ardu, experiència que, junt amb la seva vocació, marcarà el seu destí.Despré...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    9,95 €

  • CUINA EN EL TEMPS DELS BONS HOMES, LA
    MASSANES, TONI
    CUINA EN EL TEMPS DELS BONS HOMES, LA ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    9,00 €


01 02