6 resultats
  • COSTA BRAVA, LA [BUTXACA]
    PLA, JOSEP
    Josep Pla parla de la Costa Brava d'abans del turisme i de les seves transformacions.“Quan aquest llibre fou concebut, el país era un pur paradís geogràfic que coneixien, a part els qui hi vivien, molt pocs iniciats. Després la Costa Brava ha entrat en el corrent turístic que tothom sap i una vertadera riuada humana, d’unes proporcions desorbitades, s’hi ha projec...
    En stock

    11,95 €

  • CURIOSITATS CATALANES [BUTXACA]
    MONTFORT, LLUISA
    En stock

    11,90 €

  • MONUMENTS DE CATALUNYA
    ROMANÍ CORNET, DANIEL
    Els articles aplegats en aquest llibre, apareguts inicialment al diari Ara, i pels quals l?autor ha guanyat el Premi Pica d?Estats, són plens de detalls sorprenents i curiositats que animen el lector a (re)descobrir indrets extraordinaris del nostre patrimoni cultural. ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    17,00 €

  • CAMINAR BARCELONA [BUTXACA]
    GABANCHO GHIELMETTI, PATRICIA
    Patrícia Gabancho és una gran coneixedora de Barcelona gràcies a les seves llargues passejades a peu per la ciutat. D?aquests recorreguts diaris n?ha extret una filosofia de la caminada urbana: com encarar-la, què s?ha de mirar, com trobar una ruta, com s?estructura una ciutat i quines preguntes ens genera el fet de caminar per un espai que coneixem però a vegades no reconeixem...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,95 €

  • BOLETS, ELS [BUTXACA]
    PASCUAL, RAMON
    Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen és el llibre que estaves esperant a labutxaca. Amb aquesta guia, Ramon Pascual t’introduirà d'una manera senzilla però rigorosa en l'apassionant món de la micologia. Les descripcions de cadascuna de les 75 espècies juntament amb uns acurats i detallats dibuixos que les il·lustren et permetran reconèixer fàcilment quins ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    11,95 €

  • CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS, LA
    CARLES I FONT, JAUME
    Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    10,95 €