Tauler d'Anuncis

Aquest és un espai de comunicació obert a tots els usuaris per a compartir informació sobre un destí concret, buscar company de viatge o oferir un intercanvi d'idees o material relacionat amb el viatge. Els missatges seran actualitzats 24 h després de la seva recepció (exceptuant el cap de setmana que s'actualitzaran dilluns). Altaïr es manté al marge de l'activitat d'aquest punt de trobada i no es fa responsable de les notes ni dades recollides.

Llistat d'anuncis (3)

07/09/2023
ÒSCAR
Hola a tots!.

M’agradaria formar un petit grup de gent d’entre uns 40-55 anys, que estigui interessada en els viatges (evidentment!), la cultura en totes les seves vessants (lectura/literatura, cinema i teatre, fotografia, arquitectura, moda, gastronomia, etc…), l’activitat física moderada (excursions, activitats de lleure i esport no competitius), i que es reconegui una mica #slowlife, per trobar-nos a la cafeteria de l’Altaïr un cop a la setmana, xerrar, intercanviar experiències, compartir inquietuts i si s’escau, proposar i compartir activitats plegats.

Si us hi veieu identificats, contacteu-me i en parlem. Us espero!.

Jo sóc l’Òscar, tinc 49 anys, i visc a Barcelona ciutat.

Moltes gràcies!. Salutacions.

ogomezi@hotmail.com
04/07/2023
Maria
Hola busco hacer un intercambio de idioma, puedo ofrecer castellano, catalán y estaría interesada en italiano, francés, alemán o griego (moderno).

* También estoy abierta a aprender otros idiomas.
16/05/2023
ÒSCAR
Hola a tots!.

M’agradaria formar un petit grup de gent d’entre uns 40-50 anys, que estigui interessada en els viatges (evidentment!), la cultura en totes les seves vessants (lectura/literatura, cinema i teatre, fotografia, arquitectura, moda, gastronomia, etc…), l’activitat física moderada (excursions, activitats de lleure i esport no competitius), i que es reconegui una mica #slowlife, per trobar-nos a la cafeteria de l’Altaïr un cop a la setmana, xerrar, intercanviar experiències, compartir inquietuts i si s’escau, proposar i compartir activitats plegats.

Si us hi veieu identificats, contacteu-me i en parlem. Us espero!.

Jo sóc l’Òscar, tinc 49 anys, i visc a Barcelona ciutat.

Moltes gràcies!. Salutacions.

ogomezi@hotmail.com