CUINA DE LA MEVA MARE, LA [BUTXACA]
LES RECEPTES FONAMENTALS D´EL CELLER DE CAN ROCA

CUINA DE LA MEVA MARE, LA [BUTXACA]
Ficha Técnica
Editorial:
LABUTXACA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-9930-176-1
EAN:
9788499301761
Páginas:
254
Encuadernación:
BUTXACA
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

9,95 €
Comprar

El prestigiós cuiner Joan Roca, cap del celebrat restaurant El Celler de Can Roca, recull en aquest llibre que teniu a les mans un recull de receptes de la seva mare Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona.Hi trobareu des dels calamars a la romana fins als canalons de festa major, passant pel fricandó i la sarsuela de peix. Més de cent vint receptes que constitueixen un petit homenatge a la cuina tradicional catalana, el fonament de la cuina que ell fa al Celler de Can Roca. 

Otros libros del autor Ver todos

CUINA DE LA MEVA MARE, LA
COCINA CON JOAN ROCA A BAJA TEMPERATURA
CUINA AMB JOAN ROCA A BAIXA TEMPERATURA
ROOTS

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA