CUINA AMB JOAN ROCA A BAIXA TEMPERATURA
DESCOBREIX UNA FORMA DE CUINAR MÉS SABROSA, MÉS SALUDABLE

CUINA AMB JOAN ROCA A BAIXA TEMPERATURA
Ficha Técnica
Editorial:
COLUMNA EDICIONS, S.A.
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-664-2065-5
EAN:
9788466420655
Páginas:
352
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA DURA
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

24,95 €
Comprar

"Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control i la precisió, amb la què podem cuinar avui dia. Però al final, del que es tracta quan cuinem és de gaudir de les bondats de transmetre coneixement, valors i afecte. Cuinant podem descobrir la nostra cultura i el món sencer, podem desafiar els sentits, fer volar la imaginació o vincular-nos una miqueta més a la nostra terra, som capaços d'expressar gratitud i de dedicar temps als nostres éssers estimats. Tot això és el que més compta. Us animo a descobrir un conjunt de tècniques que sens dubte us ajudaran a aconseguir resultats millors en les vostres cuines. Espero que gaudiu de l'aventura."

Otros libros del autor Ver todos

CUINA DE LA MEVA MARE, LA [BUTXACA]
CUINA DE LA MEVA MARE, LA
COCINA CON JOAN ROCA A BAJA TEMPERATURA
ROOTS

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

Otros clientes también compraron

SUPERFOODS
RECETARIO DEL PROFESOR CAPO. EL IMPULSOR DE LA COCINA VEGETARIANA, EL
TE CUENTO EN LA COCINA