Agenda / Fòrum

Presentacions 12 MAR Llibreria Altaïr - 18:30h

Presentació - «El científico» (Carbrame)

Amb Albert Masó, Jordi Serrallonga i Manuel Pijoan

Presentació - «El científico» (Carbrame)

Pocs biòlegs a la llarga història d'aquesta ciència han estat tan productius, innovadors i controvertits com Edward Osborne Wilson, nascut a Alabama. Avui dia està considerat el científic més important del seu temps per les seves contribucions pioneres a la biodiversitat i la sociobiologia.

Fascinat des de primerenca edat pel món natural en general i les formigues en particular, el seu treball de camp sobre elles i sobre tots els insectes socials ha ampliat enormement el nostre coneixement de les seves moltes espècies i fascinants maneres de ser. Aquest treball va conduir al seu llibre 'Sociobiologia' de 1975, que va crear una tempesta intel·lectual a partir de la seva afirmació que tot el comportament animal, inclòs el dels humans, es regeix per les lleis de l'evolució i la genètica. Posteriorment, Wilson ha esdevingut una veu destacada sobre la importància crucial de la biodiversitat per a tota forma de vida i ha treballat incansablement per sintetitzar els camps de la ciència i les humanitats de manera fructífera.

El llibre 'El científico' (Carbrame Editorial) repassa la seva vida i la seva imprescindible feina. El presentarem amb el biòleg i el fotògraf Albert Masó, l'arqueòleg Jordi Serrallonga i el naturalista Manuel Pijoan. Us esperem!

Tornar a les notícies