25 resultats
Catalunya Eliminar filtro De 5 a 10 euros Eliminar filtro Cuines del Món Eliminar filtro Treure filtres
  • MARIA SANGENIS- RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • 19. ALBERES [REVISTA]
    Abans que es popularitzessin els refrescos impulsats per les grans empreses a molts dels nostres municipis d’una certa rellevància hi havia una petita fàbrica de sifons, ‘gracioses’ o destil·lats diversos. En aquest número recuperem-ne la història; parlarem de l'Anís Empordanès i de l'Anís Barcino, de la ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    10,00 €

  • MIQUEL PALAU -RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de Vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • ROSER AMORÓS -RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de Vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • ANNA ESPELT -RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de Vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • FRANCESC FARRÉ -RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de Vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • TAPES DE LA BARRA DEL PORT, LES
    En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de la innovació i de la tradició, presenten un equilibri perfecte. En les elaboracions hi trobareu de tot i més, de la mà de l'Ernest i en Sergi, dos germans que no poden ser més diferents i que s'embarquen junts en l'aventura de La Barra del Port, més que un flamant restaurant de referència de la sèrie La Riera, de TV3. Les t...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    9,95 €

  • VEREMA, LA
    BALDÓ, ESTEL / GIL, ROSA / SOLIVA, MARIA
    Sense stock, consultar disponibilitat

    6,95 €

  • 06. ALBERES [REVISTA]
    A mesura que el conreu de l’olivera s’anava estenent pel territori, l’oli es va convertir en un aliment bàsic. Va formar part dels rituals més importants de la religió i va solucionar aspectes pràctics de la vida quotidiana de la gent, com ara la il·luminació, la salut i la bellesa. En definitiva, es va convertir en un element identificatiu del paisatge i de la manera de vi...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • BARCELONA -GASTRONOMY AND CUISINE
    Sense stock, consultar disponibilitat

    10,00 €

  • BARCELONA -GASTRONOMIE ET CUISINE
    ALEU AMAT, ORIOL / MONNÉ, TONI
    La cocina de Barcelona es una especie de gran mosaico formado a través de los siglos por influencias muy diversas. El carácter múltiple y poliédrico de la cocina catalana resulta intrínseco a cualquier cocina regional con varios siglos de historia a sus espaldas. Pero Barcelona ha asimilado especialmente –y sigue asimilando- las influencias de todas las cocinas con las que se h...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    10,00 €

  • CUINA DE LA MEVA MARE, LA [BUTXACA]
    ROCA, JOAN
    El prestigiós cuiner Joan Roca, cap del celebrat restaurant El Celler de Can Roca, recull en aquest llibre que teniu a les mans un recull de receptes de la seva mare Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona.Hi trobareu des dels calamars a la romana fins als canalons de festa major, passant pel fricandó i la sarsuela de peix. ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    9,95 €


01 02 03