9 resultats
Illes Balears Eliminar filtro Català Eliminar filtro De 10 a 15 euros Eliminar filtro Fotografia / Gran Format Eliminar filtro Treure filtres
  • MENORCA [CAT] IMPRESCINDIBLE
    MERCADAL ARGUIMBAU, JOAN / PLA BOADA, RICARD / PONS PETRUS, JUANJO / PUIG VENTURA, BIEL / ARQUIMBAU, DAVID / FERRI VIZCAÍNO, MARIA JOSÉ
    Menorca és una illa imprescindible. Tota l'illa. Sense excepcions. Platges i cales, pobles, rutes per la natura, jaciments arqueològics, patrimoni arquitectònic... Tot Menorca és de visita obligada. La mateixa consideració mereixen la seva cultura i tradicions, amb les festes i la gastronomia com a exponents principals. Aquesta guia és, doncs, la resposta a un gran repte: mostr...
    En stock

    15,00 €

  • MENORCA [CAT] UNA VOLTA PER L'ILLA
    Tot el litoral menorquí a través d'un exhaustiu recorregut en fotos aèries. Excursions i itineraris amb cotxe acompanyats d'una detallada cartografia. Guia pràctica de platges, arquitectura rural, història, museus, arqueologia, festes, restaurants i allotjaments. ...
    En stock

    14,00 €

  • MALLORCA IMPRESCINDIBLE [CAT]
    FONT I RODON, MARGA
    Mallorca, al cor del Mediterrani occidental, atresora gran diversitat de paisatges. En el relleu accidentat de la Serra de Tramuntana s?alcen cims que a trenc d?alba apareixen nevats a l?hivern. El gran pla interior roman sembrat de pobles que, des de petites elevacions, custodien orgullosos les seves tradicions i gastronomia. Zones humides, fons marins i espais protegits confi...
    En stock

    14,00 €

  • NOVA CUINA D'EIVISSA, LA
    SANCHEZ, RAQUEL / MARI, VICENT
    En stock

    15,00 €

  • NUEVA COCINA DE IBIZA, LA
    SANCHEZ, RAQUEL / MARI, VICENT
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,00 €

  • EIVISSA & FORMENTERA. GASTRONOMIA I CUINA
    TRIANGLE POSTALS, S.L.
    En Ibiza y Formentera, durante siglos verdaderas islas aisladas, se configuró una cocina elaborada con productos estacionales y basada en la trilogía mediterránea: el trigo, el vino y el aceite de oliva. Elaborada con productos autóctonos, y que por fortuna conserva aún su esencia, su propia filosofía gastronómica. Un verdadero patrimonio de la humanidad, como deberían declar...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,00 €

  • MALLORCA [CAT] GASTRONOMIA I CUINA
    ALEU AMAT, ORIOL / FONT I RODON, MARGA
    La cocina de Mallorca es una mezcla de tradición y exotismo. Entre sus platos más apreciados destacan el tumbet, la sopa de verdura y pan moreno, el frit mallorquí, o la caldereta de langosta. Un libro para conocer su cultura gastronómica y preparar los guisos más característicos de la isla. ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,00 €

  • MENORCA. GASTRONOMIA Y COCINA
    GÓMEZ OLIVES, MANUEL / FUSTER ORFILA, JOAQUIM MARIA / CASES SILVERSTONE, MADELEINE / FERRER ARAGONÉS
    MENORCA. GASTRONOMIA Y COCINA ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,00 €

  • PORT DE MAO, EL
    ALEMANY, J. / BRUTTOMESSO, R. / VIDAL, J.M.
    PORT DE MAO, EL ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,00 €