El Nacional / Altaïr - Índia

Hi ha diferents maneres de viatjar i una d'elles és a través dels llibres. Sigui cap a llocs desconeguts o bé per territoris familiars, la mirada de qui surt informat sobre la realitat social, històrica, cultural, política i econòmica de la seva destinació és capaç de veure-hi més enllà dels tòpics, captant l’essència del territori amb molta més profunditat. Des d’Altaïr, en col·laboració amb ElNacional.cat, us recomanem una selecció de títols que, a partir d'autors autòctons i de fora, de les seves veus plurals i complementàries, ens permeten ampliar la nostra mirada i viatjar 360º al voltant d'aquests llocs.

Més que un país, l’Índia és un subcontinent fet de contrastos i diversitat. Dels majestuosos cims de l’Himàlaia a la sensualitat Mogol del Rajastan; de l'espiritualitat desplegada a la riba del Ganges a la sacralitat quotidiana dels estats meridionals; del motor cultural de Calcuta a l’entramat tecnològic de Bangalore... Els paisatges, les cultures i les formes de vida de l'Índia respiren la contradicció d'una efervescència harmoniosa i d'una anarquia curiosament funcional. Una societat plural i en reinvenció constant unida pels valors dels brahmans, la tradició escrita en sànscrit i la cultura de l’arròs. L’Índia, tot un univers per descobrir a poc a poc.

SOCIEDAD DE CASTAS, LA
Titulo del libro
SOCIEDAD DE CASTAS, LA. RELIGIÓN Y POLÍTICA EN LA INDIA
PÁNIKER VILAPLANA, AGUSTÍN
India es conocida por haber desarrollado un sistema de estratificación social único en el mundo: la sociedad de castas. No existe otro aspecto sobre el Sur de Asia que despierte opiniones y emociones tan encontradas. Pero, a pesar de la importancia y lo controvertido del asunto, apenas existen textos en lengua española que aborden con seriedad la cuestión. Tras muchos años de i

En stock

20,00 €

DÉU DE LES COSES PETITES, EL
Titulo del libro
DÉU DE LES COSES PETITES, EL
ROY, ARUNDHATI
Aquesta es la història de tres generacions d?una familia de la regió de Kerala, al sud de l?Índia, que es dispersa p...

En stock

19,90 €

DIOS DE LAS PEQUEÑAS COSAS, EL [BOLSILLO]
Titulo del libro
DIOS DE LAS PEQUEÑAS COSAS, EL [BOLSILLO]
ROY, ARUNDHATI
DIOS DE LAS PEQUEÑAS COSAS, EL ...

En stock

12,90 €