Presentació - «Biònica. Imitant la natura» (Cossetània / Lectio)

05 / 03 / 2019 (19h Llibreria Altaïr)

Amb Eduard Martorell i Carles Marsal

El vol d'un helicòpter ens pot recordar el vol d'un espìadimonis o el d'una libèl·lula, i le seves aspes ens fan pensar en les ales de les llavors de tells i aurons. Són casuals, aquestes semblances, o és que les persones inventem sovint fixant-nos en la natura?

Us convidem a la presentació del llibre Biònica. Imitant la natura (Cossetània Ed. / Lectio Ed.), uuna obra que explica vint invents fruit de l'observació i l'estudi de la natura. Com el de la pega per a cirurgia, inventada a partir de la goma natural que tenen els musclos per enganxar-se a les roques humides, o com la forma de les locomotores dels trens bala japonesos, basada en la forma del cap del blauet. Amb la presència de l'autor, Eduard Martorell, i de l'il·lustrador, Carles Marsal.

Eduard Martorell. Llicenciat en Biologia, postgraduat en Medicina Clínica Preventiva, editor del segell editorial de Text–La Galera i professor associat a la Universitat Internacional de Catalunya. Dóna classes de didàctica de les ciències experimentals i sobre infància, salut i alimentació. És autor de diversos llibres de text, contes i articles de natura per a joves, entre els quals destaquen els que escriu per a Cavall Fort. També és autor de llibres de divulgació científica.

Carles Marsal. Dissenyador gràfic i artista. Actualment treballa per a una amplia varietat de clients, nacionals e internacionals, realitzant tot tipus de projectes, i imparteix cursos i conferències com a Adobe Influencer, ensenyant les seves tècniques de treball, entre les quals destaca la que l'ha fet més conegut: el Matte Painting. La seva professió és la seva passió, la creativitat el seu estil de vida.

 

Col·laboren:

 

Tornar