Col·loqui - Més que un país: Armènia

08 / 01 / 2019 (19h Llibreria Altaïr)

Amb Virginia Mendoza, Ani Khachatryan, Xavier Moret i Pere Ortín

Col·loqui amb motiu de la presentació del llibre «Heridas del viento. Crónicas armenias» (La Línea del Horizonte), de la periodista i antropòloga Virginia Mendoza. L'autora conversarà amb Ani Khachatryan, especialista en literatura armènia, Xavier Moret, periodista i escriptor, autor de «La memoria del Ararat» (Península), i Pere Ortín, Director d'Altaïr Magazine.


«Heridas del viento. Crónicas armenias» és un llibre que retrata la complexa realitat d'Armènia a mig camí entre el reportatge periodístic, el quadern de viatge i l'estudi antropològic; una obra que es converteix pel lector en un mapa: a través de cada pàgina, i de cada història, la Virginia ens guia per les carreteres secundàries d'aquest país en el qual va residir durant un any i mig, donant-nos a conèixer els pobles i els seus habitants.

Virginia Mendoza. Periodista i antropòloga, ha publicat les seves cròniques a mitjans com Jot Down, Frontera D, Píkara Magazine o El Puercoespín, entre altres, i habitualment ho fa a Yorokobu, Altaïr, Ling i Plaza. És també autora de Quién te cerrará los ojos. Historias de arraigo y soledad en la España rural (Libros del K.O, 2017).

 

Col·labora:

Resultat d'imatges de la linea del horizonte ediciones

 

Tornar