CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA, LA

CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
COLUMNA EDICIONS, S.A.
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-664-0710-6
EAN:
9788466407106
Páginas:
498
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

9,95 €
Comprar

La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, l’olla aranesa i l’escudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, l’arròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de recapte, les cassoles del tros, les rosques de comí i els famosíssims torrons d’Agramunt. També hi ha una explicació detallada de les característiques singulars de cada comarca: la Val d’Aran, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l’Alt Urgell, el Segrià, l’Urgell, el Pla d’Urgell,l’Alta Ribagorça, la Segarra, la Noguera, el Solsonès, les Garrigues, la Cerdanya.

Otros libros del autor Ver todos

PLATS AMB HISTORIA
GRAN LLIBRE DE LA CUINA CATALANA, EL
LLIBRE DE LES SOPES, EL
CUINA CATALANA MES ANTIGA, LA
GRAN LIBRO DE LA COCINA CATALANA, EL

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA