2 resultats
  • CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA, LA
    LLADONOSA I GIRO, JOSEP
    La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, l’olla aranesa i l’escudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, l’arròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de re...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    9,95 €

  • CAL JAUMET DE TORÀ
    MARIMON, JAUME / VIDAL, VIDAL
    Aquest volum en recull la trajectòria centenària, un seguit d'anècdotes sovint sucoses i costumistes, mirall d'un món rural perdut per sempre i trufades de referència a plats de cuina tradicionals, amb un annex final que aplega una quarantena de receptes característiques de casa, algunes de molt típiques de la comarca com l'ofegat de la Segarra o les antològiques perdius a la v...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    9,00 €