QUE ES MENJAVA A CASA, EL
LA CUINA DE GIRONA I ELS SEUS VOLTANTS

QUE ES MENJAVA A CASA, EL
Ficha Técnica
Editorial:
RIURAU
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-937037-6-9
EAN:
9788493703769
Páginas:
180
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

30,00 €
Comprar

El que es menjava a casa arreplega l'experiència gastronòmica de tres generacions d'una família gironina. La cuina que s'hi recull és tan curiosa com de procedència difícil de definir: cuina empordanesa, cuina marinera de l'Empordanet, cuina de tapers de les Gavarres, tocs de cuina francesa... És, en suma, la cuina que es feia a Girona i als seus voltants fa una colla d'anys. Com diu Joan Roca en el pròleg, aquest llibre "és una eina valuosíssima per a ajudar-nos a preservar la cuina tradicional de Girona. És també la constatació que el gran moment de la cuina moderna catalana no existiria si no l'hagués precedit una gran cuina tradicional."

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA