NOVA CUINA DE BALAGUER, LA
RECEPTES DE CAL XIRRICLÓ

NOVA CUINA DE BALAGUER, LA
Ficha Técnica
Editorial:
PAGES EDITORS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-9975-736-0
EAN:
9788499757360
Páginas:
148
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

12,00 €
Comprar

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l'empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d'aquí i d'arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l'ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d'abans i receptes que
us portaran a una cuina d'ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA