LES HERBES AROMÀTIQUES
COM PREPARAR-LES 13 VEGADES

LES HERBES AROMÀTIQUES
Ficha Técnica
Editorial:
SD-EDICIONS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-944879-3-4
EAN:
9788494487934
Páginas:
20
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CASTELLA

6,95 €
Comprar

La conca mediterrània, a causa de l'emplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cultiu i la recol·lecció, en estat salvatge, de les herbes aromàtiques, i a casa nostra de sempre, han estat incorporades al saber de tothom i no podem pensar en un estofat de carn o en uns fideus a la cassola sense una fulla de llorer, ni un guisat de xai sense una branqueta de romaní, ni, evidentment, unes faves sense menta.
Últimament podríem dir que les herbes aromàtiques han tingut com un renaixement i, afortunadament, se'ls hi ha tornat a donar la importància que havien tingut i que malauradament s'havia perdut en molts casos.
Aquest és un recull, petit, de receptes en les quals les herbes aromàtiques més corrents tenen un paper important, i, en parlar de cada una d'elles, només tractarem del seu ús culinari.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA