I. CUINA I CUINERS DE LA CORONA D'ARAGO I CATALUNYA
VOL.1 "EPOQUES PRETERITES" - UN CAPITOL OBLIDAT DE LA NOSTRA HISTORIA.

I. CUINA I CUINERS DE LA CORONA D'ARAGO I CATALUNYA
Ficha Técnica
Editorial:
NOVA CASA EDITORIAL
Año de edición:
Materia
ANTROPOLOGIA DE LA ALIMENTACION
ISBN:
978-84-16281-11-4
EAN:
9788416281114
Páginas:
270
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

19,75 €
Comprar

Poques vegades ens adonem, quan ens asseiem a taula, que darrere les elaboracions presents en ella hi ha mil històries. Tant les dels productes que consumim com les de les persones que els preparen de forma convenient. En aquest llibre hem volgut donar una importància més gran a les segones.

A través de la documentació més exhaustiva que s'ha pogut aconseguir, s'ha intentat d'esbossar la trajectòria d'aquells que han servit la societat tot manipulant els aliments que tenien al seu abast. I això inclou des dels camperols més humils, passant pels servidors de l'Església i de les classes benestants, fins als moderns caps de cuina que han assolit un lloc de privilegi en els cercles mediàtics contemporanis.

Otros libros del autor Ver todos

II. CUINA I CUINERS DE LA CORONA D'ARAGO I CATALUNYA

Otros libros de ANTROPOLOGIA DE LA ALIMENTACION Ver todos

TASTE OF AMERICA, THE
CLOTXA I LA SEUA FESTA, LA
CORDOBA GASTRONOMICA
DE COMERSE EL MUNDO
GASTRONOMIA PRECOLOMBINA