CAL JAUMET DE TORÀ

CAL JAUMET DE TORÀ

HISTORIA I FOGONS D'UN HOSTAL CENTENARI

MARIMON, JAUME / VIDAL, VIDAL

9,00 €
IVA incluido
Editorial:
PAGES EDITORS
Año de edición:
2001
Materia:
Cocinas del Mundo
ISBN:
978-84-7935-800-6
EAN:
9788479358006
Páginas:
80
Idioma:
CATALA

Aquest volum en recull la trajectòria centenària, un seguit d'anècdotes sovint sucoses i costumistes, mirall d'un món rural perdut per sempre i trufades de referència a plats de cuina tradicionals, amb un annex final que aplega una quarantena de receptes característiques de casa, algunes de molt típiques de la comarca com l'ofegat de la Segarra o les antològiques perdius a la vinagreta que encara guisa amb amor i paciència la "padrina" Ramona Closa.

Otros libros de Cocinas del Mundo

Ver todos
  • JAPÓN
    SINGLETON HACHISU, NANCY
    Las más emblemáticas de Japón -sushi, ramen, tempura- son apreciadas en el mundo entero. Con está obra, Nancy Singleton Hachisu, se nos muestra los platos típicos y regionales de la cocina japonesa. ...
    En stock

    49,95 €

  • ESPECIAS, LAS
    TURNER, JACK
    Durante siglos, las especias suavizaban los ácidos vinos, enmascaraban el hedor de los cadáveres y se usaban como afrodisíacos en las noches de bodas. Eran imprescindibles en la cocina, la medicina y el culto religioso; y, dada su escasez, símbolos de riqueza y poder: tanto en Oriente como en Occidente llegaron a valer más que los metales preciosos. Por ello, durante todo el me...
    En stock

    25,00 €

  • MI PRIMER LIBRO DE COCINA INDIA
    UPPAL, AMANDIP
    Un compendio de recetas típicas de la India explicadas de manera sencilla para aquellos que se inician en la cocina tradicional del país.El gusto por la buena mesa es una característica común a todas las regiones de la India y un elemento esencial en su vida familiar y cultural. Mi primer libro de cocina india invita a compartir esta deliciosa experiencia a través de las mejore...
    En stock

    22,90 €

  • RAMEN. FIDEOS Y OTRAS RECETAS JAPONESAS
    NILSSON, TOVE
    El ABC del Ramen, la sopa más popular de Japón, a cargo de la chef y escritora Tove Nilsson.Ramen. Fideos y otras recetas japonesas reúne deliciosas recetas para preparar caldos caseros con fideos ramen, soba (fideos de trigo sarraceno) o udon (fideos gruesos de harina de trigo), además de otras delicias de la cocina nipona como las gyozas (empanadillas japonesas), el okonomiya...
    En stock

    20,95 €

  • ¡OLÉ VEGAN!
    MADARIAGA, MADA
    Los platos de la gastronomía típica española, a través de recetas cien por cien veganas.La cocina vegana es un universo de sabor y experimentación cada vez con más adeptos, pero aún poco explorado... ¡Y esta es tu oportunidad de descubrirlo! ¡Olé vegan! no solo es una recopilación de recetas deliciosas clásicas de la cocina española, sino una guía perfecta para llevar una vida ...
    En stock

    21,95 €

  • ¡ QUEMO !
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    En stock

    23,90 €

Otros libros de la zona Segarra

Ver todos
  • TERRA DURA, LA
    PUNSODA, ANNA
    El relat d'un retorn, que és una reconciliació personal i alhora la reivindicació del cor de Catalunya.L'escriptora Anna Punsoda torna al paisatge de la seva infantesa, els Plans de Sió, a la comarca de la Segarra. Ho fa d'una manera ben diferent de quan en va marxar. Ha fet net del passat i ha construït la seva pròpia família. Està en condicions de tornar al seu món, arreglar-...
    En stock

    18,50 €

  • 18. TERRES DE LLEIDA I SERRALADES PREPIRINENQUES. GUIA TURISTICA -AZIMUT TURISME
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    En aquesta guia hi trobareu tot el necessari per conèixer les Terres de Lleida. Sis comarques conformen un extens territori on, entre camps de fruiters, vinyes i oliveres, s'amaguen pobles presidits per castells que en altres temps marcaren la frontera entre cristians i sarraïns. Espais naturals recuperats com l'estany d'Ivars-Vila-sana conviden a la passejada i l'observació d'...
    En stock

    15,90 €

  • 9. CASTELLS DE LA SEGARRA, ELS -AZIMUT TURISME
    MOYA, JAUME / ROIG, JESUS
    Enlloc com a la Segarra hom pot encara percebre certa crispació guerrera que no s'ha pas esbravat amb el pas dels segles. Més de cent fortaleses documentades així ho palesen, tot fent que aquesta comarca de les terres de Lleida sigui coneguda arreu com a terra de castells. No obstant, fins ara, cap autor s'havia dedicat a recórrer-les una per una i presentar-les en una obra de ...
    En stock

    16,50 €

  • 8. CAMI CATALA DE SANT JAUME, EL -AZIMUT TURISME
    FIOL BOADA, JOAN
    Aquesta guia inclou els dos principals Camins Catalans de Sant Jaume, i que prenen com a punt de partida el monestir de Montserrat: el Camí Català per Lleida, Saragossa i Logronyo, on conflueix amb el Camí Francès; i el Camí Català per Osca, San Juan de la Peña i Santa Cilia de Jaca, on conflueix amb el Camí Aragonès. El llibre comença amb una introducció molt ben documentada, ...
    En stock

    13,70 €

  • 32 SEGARRA 1:50.000 -MAPA COMARCAL CATALUNYA ICGC
    ICGC
    En stock

    6,50 €

  • [CAT] LLEIDA EN COTXE, RUTES PER DESCOBRIR LES COMARQUES DE -SUA
    BESTART, JORDI
    En stock

    20,90 €