6 resultats
SIDILLA, EDICIONS Eliminar filtro Gastronomia Eliminar filtro Treure filtres
  • LLIBRE DEL BACALLÀ, EL
    COMAS, FINA
    El bacallà és un dels peixos més apreciats de la nostra cuina tradicional i és un dels ingredients imprescindibles de la gastronomia contemporània. Des de fa segles es pesca a les aigües fredes del nord d'Europa i des d'allà, modificat amb la sal arribada del sud, es transporta arreu. Gràcies a la seva capacitat de conservar-se es menjava bacallà a les comarques interiors del p...
    En stock

    16,00 €

  • LLIBRE DELS FORMATGES, EL
    ROGER, MARTA
    La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la Païssa amb l'objectiu de comercialitzar els productes de la granja familiar Can Roger, a Cardedeu. Al 2012 hi van començar a fer tallers per aprendre a fer formatges i no són pocs els que, després d'aquells cursos, ja han muntat la seva pròpia formatgeria artesana. Amb El llibre dels formatges podrem apr...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    18,00 €

  • ESSÈNCIES
    QUADRADA, MARIONA / BLASI, ADELA
    Sense stock, consultar disponibilitat

    18,00 €

  • GASTRONOMIA DELS CAMINS, LA
    BENAVENTE, MARISA / HERRERA, PILAR
    Sense stock, consultar disponibilitat

    20,00 €

  • CATALUNYA BULL
    PUJADÓ PUIGDOMÈNECH, JUDIT
    A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en temps reculats, els senyors feudals convidaven vassalls i pobres a un àpat untuós a les envistes de la Quaresma. D'altres ho fan per Nad...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    20,00 €

  • LLIBRE DELS EMBOTITS, EL
    BUXEDA, GERARD
    Catalunya és terra d'embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos. Elaboradors reconeguts d'embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l'elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya,...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,00 €