3 Resultados
  • NOVA CUINA DE BALAGUER, LA
    JOVÉ CAMPILLO, JORDI GABRIEL / LORÉS PANADÉS, MARC
    En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió de dos joves cuiners que a ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,00 €

  • CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA, LA
    LLADONOSA I GIRO, JOSEP
    La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, l’olla aranesa i l’escudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, l’arròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de re...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • 6. LA NOGUERA. CUINES DE LES TERRES DE LLEIDA, LES.
    RIBERA I GABANDE, ENRIC
    6. CUINES DE LES TERRES DE LLEIDA, LES. LA NOGUERA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    7,21 €