4 Resultados
  • DENOMINACIÓ D'ORIGEN ALELLA
    En stock

    29,00 €

  • CUINA DELS MONESTIRS
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de l’alimentació cartoixana de la Catalunya de l’edat moderna, a la vegada que s’endinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de recept...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • 23. SABORS DE LA TERRA, ELS -AZIMUT TURISME
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    En aquesta guia turística resseguireu la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona. La coca de Llavaneres, la maduixa del Maresme, la cirera d'en Roca, la carxofa del Prat, el gall del Penedès o els embotits d'Osona són alguns dels aliments que es poden trobar en aquest territori, on es produeixen una munió de productes avalats per denominacions d'o...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,90 €

  • DUES GERMANES, LES. MIG SEGLE DEL RESTAURANT HISPANIA
    ESPADA, ARCADI
    DUES GERMANES, LES ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    38,50 €