20 Resultados
  • 34. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA] / 05. GARONA NOGUERES
    CADÍ PEDRAFORCALes muntanyes, valls, rius i estanys de les comarques del Cadí i el Pedraforca han atret, des de fa més d’un segle, moltes persones que, seduïdes per la seva bellesa o amb vocació de descoberta, n’han volgut gaudir de la millor manera que es pot fer, a peu. L’excursionisme, doncs, ha tingut una importància i un arrelament social innegables en aquest territori, i ...
    En stock

    12,00 €

  • CUINA AL TEMPS DELS BONS HOMES, LA / LA CUISINE AU TEMPS DES BONSHOMMES
    MASSANES, TONI / BEHAR, KARINA
    El que ara mateix teniu a les mans és un petit tast de la cuina al país dels càtars. Una cuina de gran riquesa de gustos, aromes i d'ingredients, des dels més simples fins als més refinats.Us convidem amb aquest receptari a conèixer la cuina medieval de Catalunya i Occitània, i a interessar-vos per una de les expressions de vida d'aquesta cultura perseguida que va expandir-se a...
    En stock

    18,00 €

  • NOVA CUINA DE BALAGUER, LA
    JOVÉ CAMPILLO, JORDI GABRIEL / LORÉS PANADÉS, MARC
    En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió de dos joves cuiners que a ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,00 €

  • NOVA CUINA DE L'URGELL, LA
    Aquesta obra ofereix un recorregut visual i gustatiu de la cuina de l'Urgell. Les propostes presentades pels xefs de la comarca enalteixen la tradició heretada dels avantpassats i li confereixen un caràcter de modernitat, amb nous sabors, noves textures i noves apostes que troben en els vins de la zona el millor maridatge. Segon volum de la col?lecció La nova cuina lleidatana, ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • 07. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA]
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA, LA
    LLADONOSA I GIRO, JOSEP
    La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, l’olla aranesa i l’escudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, l’arròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de re...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • 11. EL PLA D'URGELL. LES CUINES DE LES TERRES DE LLEIDA
    RIBERA GABANDE, ENRIC
    11. EL PLA D'URGELL. LES CUINES DE LES TERRES DE LLEIDA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    7,20 €

  • PASSIÓ PER LA CUINA
    Passió per la cuina aplega un centenar de receptes de cuiners lleidatans del segle XXI, una mostra de les seves capacitats i del seu talent inqüestionable, la carta de presentació de les noves tendències d'una gastronomia cridada a deparar grans sorpreses i satisfaccions. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • CAL JAUMET DE TORÀ
    MARIMON, JAUME / VIDAL, VIDAL
    Aquest volum en recull la trajectòria centenària, un seguit d'anècdotes sovint sucoses i costumistes, mirall d'un món rural perdut per sempre i trufades de referència a plats de cuina tradicionals, amb un annex final que aplega una quarantena de receptes característiques de casa, algunes de molt típiques de la comarca com l'ofegat de la Segarra o les antològiques perdius a la v...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,00 €

  • CUINA DE LES AVIES DE LLEIDA, LA
    RIBERA GABANDE, ENRIC
    CUINA DE LES AVIES DE LLEIDA, LA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,02 €

  • CUINA DE LA FRUITA DE LLEIDA, LA
    Incorporar la fruita a la cuina, més enllà de les amanides i les postres, és la darrera i imaginativa contribució lleidatana a l'auge actual de la dieta mediterrània. Aquest llibre recull un total de 85 receptes de plats en què la prestigiosa fruita de l'horta de Lleida assoleix un protagonisme principal, combinada amb una rica varietat d'aliments. Plats innovadors i fantasioso...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • 8 GARRIGUES, LES. LES CUINES DE LES TERRES DE LLEIDA
    RIBERA I GABANDE, ENRIC
    8 GARRIGUES, LES. LES CUINES DE LES TERRES DE LLEIDA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    7,21 €


01 02