7 Resultados
Languedoc-Roussillon Eliminar filtro Gastronomía Eliminar filtro Quitar filtros
  • CUINA AL TEMPS DELS BONS HOMES, LA / LA CUISINE AU TEMPS DES BONSHOMMES
    MASSANES, TONI / BEHAR, KARINA
    El que ara mateix teniu a les mans és un petit tast de la cuina al país dels càtars. Una cuina de gran riquesa de gustos, aromes i d'ingredients, des dels més simples fins als més refinats.Us convidem amb aquest receptari a conèixer la cuina medieval de Catalunya i Occitània, i a interessar-vos per una de les expressions de vida d'aquesta cultura perseguida que va expandir-se a...
    En stock

    18,00 €

  • 19. ALBERES [REVISTA]
    Abans que es popularitzessin els refrescos impulsats per les grans empreses a molts dels nostres municipis d’una certa rellevància hi havia una petita fàbrica de sifons, ‘gracioses’ o destil·lats diversos. En aquest número recuperem-ne la història; parlarem de l'Anís Empordanès i de l'Anís Barcino, de la ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    10,00 €

  • 07. ALBERES [REVISTA]
    Cinquanta anys enrere. Un pagès va al mercat de Figueres. Quan acaba la feina de vendre i comprar, fa un tomb pels carrers principals i quan arriba l'hora de dinar decideix anar a la fonda. El menjador és ple de gent, com sempre que hi ha mercat. El pagès s'asseu a taula i devora els tres plats que li serveixen. Després de les postres demana cafè i copa... En el dossier d'...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • 06. ALBERES [REVISTA]
    A mesura que el conreu de l’olivera s’anava estenent pel territori, l’oli es va convertir en un aliment bàsic. Va formar part dels rituals més importants de la religió i va solucionar aspectes pràctics de la vida quotidiana de la gent, com ara la il·luminació, la salut i la bellesa. En definitiva, es va convertir en un element identificatiu del paisatge i de la manera de vi...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • BODEGA, LA [BOLSILLO TAPA DURA]
    GORDON, NOAH
    Languedoc, Francia, finales del siglo XIX.Josep Álvarez descubre de la mano de un viticultor francés el arte de la elaboración del vino. Desde ese momento, su vida estará determinada por esta pasión. A pesar de su juventud, Josep ha conocido el amor, las intrigas políticas y el trabajo duro, experiencia que, junto a su temprana vocación marcará su destino.Tras participar co...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,95 €

  • BODEGA, LA [BOLSILLO]
    GORDON, NOAH
    Languedoc, Francia, finales del siglo XIX.Josep Álvarez descubre de la mano de un viticultor francés el arte de la elaboración del vino. Desde ese momento, su vida estará determinada por esta pasión. A pesar de su juventud, Josep ha conocido el amor, las intrigas políticas y el trabajo duro, experiencia que, junto a su temprana vocación marcará su destino.Tras participar co...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • CELLER, EL [BUTXACA]
    GORDON, NOAH
    El Llenguadoc, França, finals del segle XIX.En Josep Álvarez descobreix de la mà d'un viticultor francès l'art de l'elaboració del vi. Des d'aquest moment, la seva vida restarà dominada per aquesta passió.Malgrat la seva joventut, en Josep ja ha conegut a la vida l'amor, les intrigues i el treball ardu, experiència que, junt amb la seva vocació, marcarà el seu destí.Despré...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €