9 Resultados
  • EIVISSA, DE LA TERRA A LA TAULA
    TORRES MOLINA, MARTA / ESCOBAR CARDONA, TONI / COLONQUES GARRIDO, JOSEP
    Sabíeu que els atletes de l'antiga Grècia es morien per la dolçor de les figues? O que al romaní també se'l coneix com el ginseng mediterrani? És bo per a la digestió el costum de posar unes gotes de suc de llimó a la paella? Per què els asteques, més enllà de per la seua forma, consideraven que l'alvocat era afrodisíac? Són les nous, les avellanes i les ametlles, en realitat, ...
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    29,00 €

  • CUINERES A EIVISSA
    TORRES MOLINA, MARTA / ESCOBAR CARDONA, TONI
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  • NOVA CUINA D'EIVISSA, LA
    SANCHEZ, RAQUEL / MARI, VICENT
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  • TASTA'M
    FALGUERAS FEBRER, MERITXELL
    La Catalunya de l'avantguarda gastronòmica del 2010 és l'escenari que la sommelier internacional, Meritxell Falgueras, recupera per emprendre un emocionant viatge pels sentits (gust, aroma, tacte…) que protagonitza en primera persona acompanyada de personatges singulars, amants de la bona cuina i de les més secretes passions.Amb un estil desenfadat, glamurós i vital –i una rica...
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    18,90 €

  • IBIZA, DE LA TIERRA A LA MESA
    TORRES MOLINA, MARTA / ESCOBAR CARDONA, TONI / COLONQUES GARRIDO, JOSEP
    ¿Sabíais que los atletas de la Antigua Grecia morían de gusto con el dulzor de los higos? ¿O que al romero también se le conoce como el ginseng mediterráneo? ¿Es buena para la digestión la costumbre de añadir unas gotas de zumo de limón a la paella? ¿Por qué los aztecas, además de por su forma, creían que el aguacate era un potente afrodisíaco? ¿Son las nueces, las avellanas y ...
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    29,00 €

  • NUEVA COCINA DE IBIZA, LA
    SANCHEZ, RAQUEL / MARI, VICENT
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  • IBIZA Y FORMENTERA
    En Ibiza y Formentera, durante siglos verdaderas islas aisladas, se configuró una cocina elaborada con productos estacionales y basada en la trilogía mediterránea: el trigo, el vino y el aceite de oliva. Tradicional, esto es, transmitida por la palabra de generación en generación, elaborada con productos autóctonos, y que por fortuna conserva aún su esencia, su propia filosofía...
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    12,00 €

  • EIVISSA & FORMENTERA. GASTRONOMIA I CUINA
    TRIANGLE POSTALS, S.L.
    En Ibiza y Formentera, durante siglos verdaderas islas aisladas, se configuró una cocina elaborada con productos estacionales y basada en la trilogía mediterránea: el trigo, el vino y el aceite de oliva. Elaborada con productos autóctonos, y que por fortuna conserva aún su esencia, su propia filosofía gastronómica. Un verdadero patrimonio de la humanidad, como deberían declar...
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    12,00 €

  • IBIZA -RESORT SECRETS [CARTAS]
    IBIZA -RESORT SECRETS [CARTAS] ...
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    6,25 €