4 Resultados
  • 14 VERMUTS -AROLA
    4 vermuts parla d’histories amb un toc de vermut i ho fa de la ma de catorze escriptores que, de la mateixa manera que s’elabora aquest aperitiu, han macerat els textos segons la seva propia fórmula secreta. El donzell és una herba de flaire intensa que mai no falta en l’elaboració del vermut. I aquest és el llibre que literaturitza, amb aroma de donzell, el vermut de Reus i, t...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,00 €

  • CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA
    SOLÉ I TORMÉ, DAVID
    Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d?una forma de cuinar exemplar. Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l?àrea d?influència de la mar. La cuina d??abordo? és sàvia...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • CLOTXA I LA SEUA FESTA, LA
    QUERALT, M. CARME
    La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l'antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n'hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l'Alt Maestrat, e...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    14,90 €

  • OLLES, CASSOLES I TUPINS
    FERRATER, CAMIL
    OLLES, CASSOLES I TUPINS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €