VIES FERRADES. CATALUNYA I -ALPINA
COMARQUES DE BARCELONA I GIRONA. RECORREGUTS I PASSOS EQUIPATS

VIES FERRADES. CATALUNYA I -ALPINA
Ficha Técnica
Editorial:
ALPINA, EDITORIAL
Año de edición:
Materia
GUIAS ESCALADA
ISBN:
978-84-8090-402-5
EAN:
9788480904025
Páginas:
226
Encuadernación:
ESPIRAL
Disponibilidad:
En stock
Colección:
GUIA ALPINA
Idioma:
CATALA

25,00 €
Comprar

Des dels itineraris més difícils i exposats fins a magnífiques excursions per fer amb la família i endinsar-nos en aquest magnífic món dels camins equipats.Des de recorreguts molt clàssics fins autèntiques joies amagades, des de llarguíssimes vies ferrades a minsos equipaments en un camí històric.

Aquesta guia, desglossada en dos volums, presenta l’estat actual dels itineraris equipats a casa nostra. Es tracta de la guia més completa publicada fins ara dins d’aquest àmbit. No només es presenten molts itineraris clàssics, sinó que més d’un terç són inèdits. Es dóna resposta a la situació de la majoria d’itineraris catalans, fins i tot aquells que fa temps que han desaparegut.
Tots els itineraris estan ordenats segons siguin vies ferrades, recorreguts equipats o simples passos equipats amb diferents fitxes de colors i se’ls hi valora la dificultat seguint l’escala de la UIAA, amb un criteri  homogeneïtzador.  S’afegeixen els criteris d’exposició i vertiginositat.
S’informa detalladament dels temps, desnivells, horaris, material necessari, equipament, accessos i descensos, dificultat, restriccions ambientals i si els itineraris estan a l’abast dels més petits. La guia ve acompanyada d’uns mapes molt precisos amb l’itinerari descrit i traçat.
Les fitxes es completen amb una nova introducció històrica, un capítol de seguretat i un altre de perspectives de futur on els autors dibuixen les línies que al seu parer ha de seguir l’equipament i reequipament de nous itineraris.
S’ha afegit a la guia la zona de la Franja de Ponent, d’accés molt ràpid i habitual pels excursionistes catalans i menys divulgada en altres publicacions per l’estil.
Un llibre imprescindible per estar al dia de l’estat dels itineraris equipats  a casa nostra.  

Otros libros del autor Ver todos

VIAS FERRATAS. LAS 50 MEJORES DE ESPAÑA

Otros libros de GUIAS ESCALADA Ver todos

CENTRO Y SUR. GUIA DE ESCALADA EN MEXICO [CAS/ENG] THE MEXICAN ROCK CLIMBING GUIDE BOOK
NORTE. GUIA DE ESCALADA EN MEXICO [CAS/ENG] THE MEXICAN ROCK CLIMBING GUIDE BOOK
CRETE - KAPETANIANA - KOFINAS. CLIMBING GUIDE BOOK
CRETE: CLIMBING FROM NORTH TO SOUTH IN [FRA-ENG]
ALPES FRANÇAISES DU NORD -ESCALADE PLAISIR OLIZANE

Otros clientes también compraron

FILIPINAS -GEOPLANETA -LONELY PLANET
GR 223 [CAT] EL CAMI DE CAVALLS -MENORCA. LA VOLTA A MENORCA EN 10 DIES, 20 ETAPES