VIATGE DELS RODAMONS, EL
LA VOLTA AL MON EN 14 MESOS

VIATGE DELS RODAMONS, EL
Ficha Técnica
Editorial:
MIREIA PUNTI
Año de edición:
Materia
NARRATIVA-RELATOS DE VIAJES
ISBN:
978-84-614-5199-9
EAN:
9788461451999
Páginas:
194
Idioma:
CATALA

20,00 €
En stock
Comprar

"Qui no ha pensat alguna vegada deixar-ho tot i marxar ben lluny per dur una vida completament diferent? Doncs jo ho vaig pensar... i ho vaig fer!"

Així és com la mIreia Puntí inicia l'aventura de fer la volta al món sense planificaions i sense presses, juntament amb la seva parella, l'Ignasi Bosacoma. Van fer del trajecte el seu objecte, sense importar-los el destí final, per poder gaudir dels detalls i estar oberts a tot el que anaven trobant pel camí. catprze mesos més tard, al febrer del 2009, finalitzen l'aventura, desopreés d'haver creuat el Pacífic, l'Atlàntic i haver recorregut mig món.

Qui no ha pensat alguna vegada deixar-ho tot i marxar ben lluny per dur una vida completament diferent? Doncs jo ho vaig pensar... i ho vaig fer!´Així és com la mIreia Puntí inicia l`aventura de fer la volta al món sense planificaions i sense presses, juntament amb la seva parella, l`Ignasi Bosacoma. Van fer del trajecte el seu objecte, sense importar-los el destí final, per poder gaudir dels detalls i estar oberts a tot el que anaven trobant pel camí. catprze mesos més tard, al febrer del 2009, finalitzen l`aventura, desopreés d`haver creuat el Pacífic, l`Atlàntic i haver recorregut mig món.
Usado-NUEVO
EL VIATGE DELS RODAMONS : LA VOLTA AL MÓN EN 14 MESOS

Otros libros de NARRATIVA-RELATOS DE VIAJES Ver todos

MAN BELONG MRS QUEEN
VIAJES. CRÓNICAS E IMPRESIONES
TOKAJ-HEGYALJA
CITA EN FISTERRA
CANOEING THE CONGO