VAL D'ARAN [OCC-CAT-CAS-FRA]

VAL D'ARAN [OCC-CAT-CAS-FRA]
Ficha Técnica
Editorial:
VIENA EDITORIAL
Año de edición:
Materia
FOTOGRAFIA
ISBN:
978-84-8330-714-4
EAN:
9788483307144
Páginas:
160
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA RUSTICA
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
VARIS IDIOMES

29,50 €
Comprar

Una visió espectacular sobre el patrimoni natural, artístic i humà d’un dels espais més singulars del Pirineu.

Javi Montes (Vilac, Val d’Aran, 1967) és fotògraf professional des de 1997 i s’ha especialitzat en fotografia esportiva i de natura. Els seus reportatges han aparegut en diverses publicacions, entre les quals National Geographic i Nat, i les seves imatges han obtingut el reconeixement en concursos internacionals com el BBC Wildlife Photographer of the Year, el SEO Birdlife o Mon Photo. Jèp de Montoya (Les, Val d’Aran, 1959) ha publicat infinitat d’articles sobre el Pirineu i concretament Val d’Aran, i ha participat en incomptables conferències i simposis per tal de difondre el ric patrimoni de la Val. Actualment, és el cap de Cultura e Patrimòni del Conselh Generau d’Aran i càrrec electe de l’Ajuntament de Les.

Una visión espectacular sobre el patrimonio natural, artístico y humano de uno de los espacios más singulares del Pirineo.

Javi Montes (Vilac, Val d'Aran, 1967) es fotógrafo profesional desde 1997 y se ha especializado en fotografía deportiva y de natura. Sus reportajes han aparecido en varias publicaciones, entre las cuales National Geographic y Nat, y sus imágenes han obtenido el reconocimiento en concursos internacionales como el BBC Wildlife Photographer of the Year, el SEO Birdlife o Mon Photo. Jèp de Montoya (Les, Val d'Aran, 1959) ha publicado infinidad de artículos sobre el Pirineo y concretamente Val d'Aran, y ha participado en incontables conferencias y simposios para difundir el rico patrimonio de la Val. Actualmente, es responsable de Cultura e Patrimòni del Conselh Generau d'Aran y cargo electo del Ayuntamiento de Les.

Otros libros de FOTOGRAFIA Ver todos

SEVILLA. PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD
ASIA'S LEGENDARY HOTELS
AFRICAN WILDLIFE EXPOSED
ITALY IN 80 WONDERS
AMÉRICA