TARGETA POSTAL A TARRAGONA, LA -AROLA
100 ANYS D'HISTORIA (1897-1996)

TARGETA POSTAL A TARRAGONA, LA -AROLA
Ficha Técnica
Editorial:
AROLA EDITORS
Año de edición:
Materia
FOTOGRAFIA
ISBN:
978-84-942469-2-0
EAN:
9788494246920
Páginas:
200
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA RUSTICA
Idioma:
CATALA

22,00 €
En stock
Comprar

El llibre La Targeta Postal a Tarragona. 100 anys d’historia (1897-1996), de Josep Maria Brull i Alabart ofereix una nova visió sobre el món de les postals. Si fins ara estavem acostumats a llibres de postals comentades, ara, a més, obtenim un cataleg exhaustiu que recull el conjunt de les postals editades a Tarragona durant tot un segle. Aquesta és la seva singularitat. El llibre es presenta en dos volums. El primer, a color, recull les postals en un format agradable que permet al lector gaudir de magnífiques imatges retrospectives de la ciutat, mentre que el segon volum presenta el registre de les 7.525 postals catalogades.
Amb una metodologia impecable l’autor ofereix, a la manera de fitxer, les series de targetes postals on s’especifiquen el títol, l’editor, l’autor, l’impressor, el procediment d’impressió, la descripció i analisis de les llegendes de l’anvers i el revers de les postals, les mides, la data d’edició, els llistats i descripcions finals amb informació complementaria a cada serie. El llibre, a més, esta dotat d’una introducció que ens apropa al món de les postals i la seva relació amb el col·leccionisme, un capítol que sintetitza, de manera esplendida, la historia de la targeta postal a Tarragona. El llibre resta complementat amb un útil repertori bibliografic i documental, i un corpus d’índexs que faciliten al lector la recerca directa de les series catalogades, les referencies onomastiques i toponomastiques contingudes als volums.
És un llibre apte per a tothom en que el lector gaudira al fullejar les pagines plenes d’evocadores estampes de la nostra ciutat i podra redimensionar la complexitat i riquesa del món de les postals. Pero, a més, aquest volum ofereix unes amplies possibilitats al món de l’arxivística, de la investigació historica i del col·leccionisme.

Otros libros de FOTOGRAFIA Ver todos

SEVILLA. PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD
PIRINEUS DE CAP A CAP, ELS
ASIA'S LEGENDARY HOTELS
AFRICAN WILDLIFE EXPOSED
ITALY IN 80 WONDERS