- Editorial:
- COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición:
- 2016
- Materia:
- Cocinas del Mundo
- ISBN:
- 978-84-9034-493-4
- EAN:
- 9788490344934
- Páginas:
- 144
- Idioma:
- CATALA
- Encuadernación:
- Rústica
TAPES I APERITIUS AMB BOLETS
Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el protagonista sempre serà el bolet català. Es tracta d'un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color.