RESOS, PER EXEMPLE
EL PASSAT TE ELS SEUS CODIS I COSTUMS

RESOS, PER EXEMPLE
Ficha Técnica
Editorial:
NOVA CASA EDITORIAL
Año de edición:
Materia
NARRATIVA HISTORICA
ISBN:
978-84-16281-36-7
EAN:
9788416281367
Páginas:
149
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

Descuento:

-5%

Antes:

12,00 €

Despues:

11,40 €
Comprar

L'any 415 aC., Atenes, la Atenes clàssica, es troba al zenit de la seva màxima lluentor; el camí de grans pensadors, tràgics, filòsofs, negociants i tota mena de personatges té com a destí aquella gran ciutat. Grans edificis, santuaris i places ofereixen un panorama únic i esplèndid. La ciutat, a més a més, es prepara per la gran celebració teatral, les Dionísies Urbanes, festa única i excepcional, un reclam que travessa totes les fronteres.
Aquest és el panorama en el que es troben dos personatges, un jove i un vell que viu en una cova d'una illa, però que manté una continua relació amb Atenes. El diàleg, l'intercanvi d'opinions i propostes, sovintegen entre ambdós malgrat la diferència d'edat i una entranyable amistat s'estableix entre ells. Dues generacions que, malgrat pensar i veure les coses de diferent manera, són capaces d'entendre's.

Les anades a Atenes tenen una significança diferent pels dos protagonistes: per un, la descoberta d'una gran ciutat; per l'altre, el retrobament amb els amics i acceptar el repte de participar en les festes que es preparen.

Aventures que marquen l'esdevenir de cadascú, de la ciutat i, pot ser, del món.

Otros libros de NARRATIVA HISTORICA Ver todos

IBA SIENDO HORA DE QUE VOLVIERAS A CASA
-5%
CHAMÁN [BOLSILLO TAPA DURA]
-5%
CASINO DE SANTA ISABEL
-5%
VER DELFOS Y MORIR [BOLSILLO]
-5%
MANO DE HIERRO DE MARTE, LA [BOLSILLO]
-5%