RECEPTES DEL CALENDARI PASTISSER, LES
LES NOSTRES POSTRES DE SEMPRE

RECEPTES DEL CALENDARI PASTISSER, LES
Ficha Técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-9034-573-3
EAN:
9788490345733
Páginas:
200
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
CATALA

16,90 €
Comprar

En aquest llibre hi trobareu les receptes de pastisseria tradicional catalana, presentades per ordre cronològic del calendari de festes. Us endinsareu en aquelles postres delicioses i sobradament conegudes arreu del nostre territori, com són els braços de gitano, les mones de Pasqua, els pastissos de Sant Jordi, les coques de Sant Joan, els panellets o els tortells de Reis. Amb un llenguatge molt planer i acompanyat de fotografies a tot color, s'hi detalla tot allò que necessiteu per elaborar aquests dolços a casa vostra sense gaire complicacions. Amb una clara crítica a la "mal anomenada pastisseria creativa", el llibre pretén reivindicar i apropar les receptes més nostrades del calendari d'una forma molt planera, detallada i personal.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA