RATAFIES -MINI RECEPTARIS

RATAFIES -MINI RECEPTARIS

FÀBREGA, JAUME

7,50 €
IVA incluido
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2015
Materia:
Bebidas
ISBN:
978-84-9034-363-0
EAN:
9788490343630
Páginas:
64
Idioma:
CATALA
Colección:
MINIRECEPTARIS

Otros libros de Bebidas

Ver todos
  • LLIBRE DEL TE, EL
    OKAKURA, KAKUZO
    "El llibre del te" és un clàssic modern. Escrit el 1906, quan el Japó començava a obrir-se a Occident, s'hi expliquen tots els elements culturals, religiosos i estètics que conflueixen en la cerimònia japonesa del te fins a convertir-la en un art transcendental, el ritual zen per excel·lència. Preocupat per la introducció de valors occidentals al Japó, Okakura se serveix de la ...
    En stock

    11,80 €

  • SAKE
    CAMPINS, ANTONIO
    La obra nos ofrece un completo recorrido por la historia, el proceso de elaboración y las variedades de sake, bebida de crucial importancia en Japón que el autor llama 'la seda líquida'. Una invitación a descubrir los matices de este licor todavía bastante desconocido en Occidente. ...
    En stock

    19,95 €

  • LIBRO DEL TÉ, EL
    OKAKURA, KAKUZO
    El objetivo de este libro es reflexionar sobre el arte y los artistas. En Japón, el arte El Libro del Té ofrece, en esencia, una reflexión sobre el arte y los artistas, analizados desde la perspectiva oriental, que su autor, Kakuzo Okakura, escribió en inglés para los lectores europeos en 1906. En Japón, el arte va unido indisolublemente a un camino interior. El artista se de...
    En stock

    14,00 €

  • LIBRO DEL TE MATCHA, EL
    CHEADLE, LOUISE / KILBY, NICK
    Un manual sobre el té molido japonés que nos habla de la historia, el cultivo y la preparación de esta bebida, analizando sus beneficios para la salud, entre los cuales destaca el poder antioxidante. Además, incluye una selección de recetas - smoothies, ensaladas, platos principales y postres - que tienen el matcha entre los ingredientes. ...
    En stock

    16,95 €

  • CELLERS D'OR
    Cellers d'Or presenta una selecció dels vins, caves i vermuts que han obtingut la distinció més prestigiosa dels Premis Vinari, la medalla d'or. De cada vi guardonat es donen a conèixer, a través d'una conversa, els orígens del celler, el territori on hi ha les vinyes i les característiques del paisatge, del sòl i del clima, que tan determinen el producte final, així com els se...
    En stock

    22,90 €

  • UNA BORRACHERA CÓSMICA
    FORSYTH, MARK
    Un libro sobre las trampas y los dioses que rodean el impulso humano de beber en exceso.¿Por qué los antiguos persas, cuando tenían que tomar una decisión política importante, la discutían dos veces: una borrachos y otra sobrios? ¿Por qué para los griegos emborracharse era la mejor prueba de autocontrol? ¿Cómo celebraban los egipcios el llamado Festival de la Borrachera? ¿Y por...
    En stock

    19,90 €

Otros libros del autor

Ver todos
  • ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L´
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, ens ofereix, no tan sols les receptes que conformen el corpus bàsic de la cuina catalana, sinó també les seves histories, les seves anècdotes i el que n'han dit els principals autors de la nostra literatura. Teniu, doncs, a les vostres mans l'essència de la nostra...
    En stock

    16,50 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock, disponible en breve

    16,00 €

  • CUINA DEL 1714, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l'allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l'escudella i els macarrons. ...
    Sin stock, disponible en breve

    19,80 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més embl...
    Sin stock, disponible en breve

    16,00 €

  • CUINA MONASTICA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock, disponible en breve

    18,50 €

  • CATALUNYA PER SUCAR-HI PA
    FABREGA, JAUME
    CATALUNYA PER SUCAR-HI PA ...
    Sin stock, disponible en breve

    20,00 €