PURGA [CAT]

PURGA [CAT]
Ficha Técnica
Editorial:
RBA / LA MAGRANA
Año de edición:
Materia
NARRATIVA DE FICCION
ISBN:
978-84-8264-957-3
EAN:
9788482649573
Páginas:
365
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
También en formato:
ebook
Idioma:
CATALA

20,00 €
Comprar

La Zara ha fugit del seu proxeneta i ha arribat, exhausta i desorientada, a casa de la vella Aliide, on busca refugi. Feble i temorenca l'una, esquerpa i desconfiada l'altra, les dues dones s'observen mútuament i intenten aprendre a conviure en un món en què les parets tenen orelles.

La novel·la que teniu a les mans és un drama potentíssim protagonitzat per dues generacions de dones d'Estònia, el descabdellament d'una tragèdia familiar feta de rivalitat, desig i pèrdua. Narrada mitjançant una successió de capítols breus, Purga recorre la història del país des de la Segona Guerra Mundial i l'ocupació soviètica fins als anys noranta, quan, amb la independència, Estònia s'ha d'enfrontar amb la realitat d'una nova Europa.

Purga aprofundeix de manera colpidora i addictiva en l'experiència de la pèrdua de la llibertat i del cost de la supervivència en un règim totalitari. Guanyadora d'una dotzena de premis literaris als països nòrdics, ha estat traduïda a més de trenta llengües. Des de la publicació de la novel·la, Sofi Oksanen ha conquerit centenars de milers de crítics i lectors de tot el món. Tot un fenomen.Sofi Oksanen, escriptora finesa-estoniana, és considerada una de les autores més interessants de la seva generació.

Premi Femina 2010 a França.

La seva obra ha estat traduïda a més de 30 llengües

Ha guanyat multitud de premis, tant a Finlàndia i els països escandinaus com arreu del món.

Otros libros del autor Ver todos

PURGA [BOLSILLO]
PURGA
LAS VACAS DE STALIN

Otros libros de NARRATIVA DE FICCION Ver todos

SOLEDAD DE LA COMPASIÓN, LA
REVUELTA DEL PUEBLO CUCARACHA, LA
TIERRA DE BRUMAS
NW LONDON
MUNTANYA DE LES RELÍQUIES, LA