PRIMAVERA DEL COMISSARI RICCIARDI, LA

PRIMAVERA DEL COMISSARI RICCIARDI, LA
Ficha Técnica
Editorial:
CAMPANA, LA
Año de edición:
Materia
NARRATIVA DE FICCION
ISBN:
978-84-96735-67-5
EAN:
9788496735675
Páginas:
365
Idioma:
CATALA

19,00 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

Troben una tiradora de cartes brutalment assassinada a casa seva i als seus llavis un vell proverbi napolità. Però aquesta vegada sembla que la facultat del comissari Ricciardi d’escoltar les últimes paraules dels morts no l’ajudarà gens a trobar l’assassí.
Arriba la primavera a Nàpols. El vent del sud porta una fragància de flors a la ciutat dominada pel feixisme. La Carmela Calise ja no viurà aquesta primavera. La llista de persones a les quals tirava les cartes és llarga. La investigació porta el comissari Ricciardi a les esferes més altes i poderoses de la ciutat. L’únic que sembla clar és que la Calise ha estat assassinada per un dels seus clients, encara que Ricciardi és l’ únic que ho dubta. Ell, com sempre, segueix investigant les darreres paraules dels morts, que li parlen a cau d’orella.

Troben una tiradora de cartes brutalment assassinada a casa seva i als seus llavis un vell proverbi napolità. Però aquesta vegada sembla que la facultat del comissari Ricciardi d'escoltar les últimes paraules dels morts no l'ajudarà gens a trobar l'assassí.

Arriba la primavera a Nàpols. El vent del sud porta una fragància de flors a la ciutat dominada pel feixisme. La Carmela Calise ja no viurà aquesta primavera. La llista de persones a les quals tirava les cartes és llarga. La investigació porta el comissari Ricciardi a les esferes més altes i poderoses de la ciutat. L'únic que sembla clar és que la Calise ha estat assassinada per un dels seus clients, encara que Ricciardi és l' únic que ho dubta. Ell, com sempre, segueix investigant les darreres paraules dels morts, que li parlen a cau d'orella."Una novel?la delicada que sorprèn, plena de matisos.

La humilitat de les frases i les paraules evoca un profund sentiment d'intimitat.

En el cas català, una exquisida traducció a càrrec d'Anna Casassas.

Un thriller que suposa tot un luxe."Ramon Ventura (El Periódico, 11-1-2012)

Sobre L'hivern del comissari Ricciardi

Otros libros del autor Ver todos

BASTARDOS DE PIZZOFALCONE, LOS
Y TODO A MEDIA LUZ
MÉTODO DEL COCODRILO, EL
CON MIS PROPIAS MANOS
NADAL DEL COMISSARI RICCIARDI, EL

Otros libros de NARRATIVA DE FICCION Ver todos

SOLEDAD DE LA COMPASIÓN, LA
REVUELTA DEL PUEBLO CUCARACHA, LA
TIERRA DE BRUMAS
NW LONDON
MUNTANYA DE LES RELÍQUIES, LA