PETJADES HISTORIQUES
RECULL CONSTRUCCIONS RURALS ...OLESA DE BONESVALLS

PETJADES HISTORIQUES
Ficha Técnica
Editorial:
ANDANA, EDICIONS I PROPOSTES CULTURALS
Año de edición:
Materia
GUIAS HISTORICAS Y CULTURALES
ISBN:
978-84-934370-0-8
EAN:
9788493437008
Páginas:
123
Encuadernación:
GUIA + MAPA
Idioma:
CATALA

15,00 €
En stock
Comprar

El recull aplega una interessant selecció de fotografies i plànols que mostren els principals camins i fondos on es poden localitzar les construccions rurals en pedra seca. També s'hi recullen les muntanyes més representatives, avencs, coves i altres curiositats.
Per facilitar la identificació de les construccions, s'ha dividit el terme municipal d'Olesa de Bonesvalls en 9 plànols parcials. Cada plànol s'acompanya d'un llistat de topònims amb tot el que s'hi pot trobar.
El caràcter agrest i boscos d'Olesa, ha dut els autors del volum a indicar el grau de dificultat que suposa arribar a cada un dels indrets indicats a més d'altres recomanacions.
La intenció confessa dels components del Grup de Recerca Olesa Rural no és explicar la història del municipi, sinó mostrar al públic en general un inventari del patrimoni construït per tal d'ajudar al seu respecte.
'Petjades històriques' ha comptat amb el suport de l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls i del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i amb la col laboració del Parc del Garraf.
21x15cm 123 pàgines.

Otros libros de GUIAS HISTORICAS Y CULTURALES Ver todos

GUÍA DE SAINT PAUL, LA
GIRONA
STORIES IN STONE PARIS
SALVAJE OESTE, EL -POR CINCO BITS AL DIA
ANTIGUO EGIPTO, EL -POR CINCO DEBEN AL DIA