PARC DE LA SERRALADA LITORAL -PIOLET
HISTORIA I ITINERARIS

PARC DE LA SERRALADA LITORAL -PIOLET
Ficha Técnica
Editorial:
PIOLET
Año de edición:
Materia
GUIAS HISTORICAS Y CULTURALES
ISBN:
978-84-15075-61-5
EAN:
9788415075615
Páginas:
224
Colección:
GUIA D'EXCURSIONISME
Idioma:
CATALA

18,00 €
En stock
Comprar

El Parc de la Serralada Litoral, amb una extensió de 4.053 ha. forma part de l’EIN (Espai d’Interès Natural) La Conreria-Sant Mateu-Céllecs. Aquest territori està regulat i protegit per tal de preservar-lo de la intensa pressió urbanística i altres impactes que podrien comprometre la seva conservació.

En aquest llibre guia hi trobareu la descripció i localització de més de 170 punts d’interès: elements prehistòrics, assentaments d’ibers i romans, construccions civils i religioses, diferents tipus de vegetació, arbres singulars, fonts d’aigua i mines, miradors, turons i altres. Tot això acompanyat de 9 itineraris que us permetran visitar la majoria d’aquests elements del Parc de la Serralada Litoral.

La intenció de l’autor és donar a conèixer el ric patrimoni natural i històric. Tot i que ja hi ha una bona quantitat de material publicat sobre aquest parc, tant des del punt de vista científic com excursionista, no existeix, fins a l’arribada d’aquesta publicació, un compendi general, una guia que exposi amb un xic d’ordre els elements més interessants, que els descrigui d’una manera breu i entenedora i que ajudi a localitzar-los. Aquestes tres premisses han estat el pal de paller per estructurar aquest treball.

En definitiva, hi trobareu una eina que us ajudarà a descobrir aquesta sorprenent zona, a explorar i conèixer les seves singularitats, a estimar una mica més el nostre territori.

Otros libros de GUIAS HISTORICAS Y CULTURALES Ver todos

GUÍA DE SAINT PAUL, LA
GIRONA
STORIES IN STONE PARIS
SALVAJE OESTE, EL -POR CINCO BITS AL DIA
ANTIGUO EGIPTO, EL -POR CINCO DEBEN AL DIA