PA I SALUT
DELS GRANS ANCESTRALS AL PA D'AVUI

PA I SALUT
Ficha Técnica
Editorial:
GRIJALBO
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-16220-66-3
EAN:
9788416220663
Páginas:
192
Disponibilidad:
En stock
También en formato:
ebook
Idioma:
CATALA

Descuento:

-5%

Antes:

21,90 €

Despues:

20,81 €
Comprar

Xavier Barriga i María Jesús Callejo ens expliquen en aquest llibre tot el que s'ha de saber avui en dia sobre l'elaboració i el consum del pa.El pa és un aliment bàsic de la nostra dieta, malgrat que en els darrers decennis se n'ha disminuït el consum de manera injustificada. En aquest llibre es fa un recorregut complet pel món del pa i els cereals alhora que se'n reivindica el contingut nutricional.A Pa i salut. Dels grans ancestrals al pa d'avui s'hi explica com han canviat els hàbits d'alimentació a Espanya pel que fa al pa, quina quantitat de pa hauríem de consumir en funció de l'edat i el sexe, es desvetlla en què consisteixen les intoleràncies al blat, especialment la celiaquia. A més, s'hi revisen els diferents tipus de cereals, des dels blats ancestrals, com l'espelta o el kamut®, fins als anomenats pseudocereals, com la quinoa. Es desglossa com es diferencien quant al valor nutricional i quins són aptes per als celíacs. Tot plegat il·lustrat amb receptes boníssimes per fer pa a casa.Perquè aquest llibre promou, sobretot, el consum d'un pa sa i saborós, un pa de qualitat.

Otros libros del autor Ver todos

PAN Y SALUD
-5%

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
-5%
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
-5%
AHORRA CON JAMIE
-5%
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
-5%
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
-5%