OR VERMELL. ENTRE LA MATÈRIA I LA MENT

OR VERMELL. ENTRE LA MATÈRIA I LA MENT
Ficha Técnica
Editorial:
JORDI PORRERA
Año de edición:
Materia
NARRATIVA HISTORICA
ISBN:
978-84-617-4798-6
EAN:
9788461747986
Páginas:
124
Idioma:
CATALA

13,95 €
En stock
Comprar

Una novel·la de ficció basada en fets històrics, relatada des dels nostres temps, però amb una visió molt especial, la d'un aristòcrata búlgar del segle XII. Cóm l'amor per la seva esposa i la mort d'aquesta, per circumstàncies històriques del moment i del país, farà que es produeixi un tomb molt important a la seva vida.
Un seguit de fets i accions que acabaran desembocant a una ciutat de la província de Barcelona, a dia d'avui, moment on arrenca el relat de la història.
L'autor ens presenta uns personatges, a l'actualitat, que no tenen res a veure amb l'aristòcrata búlgar transformat en vampir, però les circumstàncies faran creuar els seus camins del passat i del present a un futur immediat. Es produirà un gir rotund a les seves vides per intentar solucionar la problemàtica amb la que es troben.
S'adonaran de la fragilitat i importància que té, per a algunes persones, la vida dels que s'estimen. Cóm poden afectar els sentiments i el més profund de l'essència humana, segons sigui aquesta, a les actuacions físiques de la vida.
La novel·la enriquirà al lector amb fets, tant interessants com desconeguts, d'una petita part de la història de Bulgària, a més d'entretenir amb situacions d'acció, misteri i, també, alguna pinzellada d'humor.

Otros libros de NARRATIVA HISTORICA Ver todos

IBA SIENDO HORA DE QUE VOLVIERAS A CASA
CHAMÁN [BOLSILLO TAPA DURA]
CASINO DE SANTA ISABEL
VER DELFOS Y MORIR [BOLSILLO]
MANO DE HIERRO DE MARTE, LA [BOLSILLO]