MILLOR CUINA DELS BOLETS, LA [TAPA DURA]

MILLOR CUINA DELS BOLETS, LA [TAPA DURA]
Ficha Técnica
Editorial:
SALSA BOOKS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-96599-13-0
EAN:
9788496599130
Páginas:
176
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA DURA
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
CATALA

32,40 €
Comprar

Des de fa vint anys, Llorenç Petràs regenta amb el seu estil peculiar una espectacular parada de bolets al Mercat de la Boqueria de Barcelona. Els seus coneixements i experiència han fet famosa la parada més enllà de la capital catalana, i l’han convertida en un punt de referència obligat per a tots aquells que els agrada fer un bon ús culinari dels bolets. No en va els millors cuiners de Catalunya i de més enllà, confien en Petràs a l’hora d’escollir els bolets que després faran servir a la cuina. En aquest llibre, el rei dels bolets de la Boqueria ens introdueix al món de la gastronomia boletaire: ens explica les qualitats culinàries de cada bolet, ens ensenya a conservar-los, ens anima a atrevir-nos a provar qualsevol bolet comestible, i ens ofereix les seves receptes preferides. A més, Petràs ha demanat a desenes de xefs dels millors restaurants que col·laborin en el llibre explicant-nos com fan els plats de bolets que tenen a la carta. El resultat és un llibre que, a més de ser útil a l’hora de cuinar, fa una important aportació a la cultura gastronòmica del país. Amb pròleg de Ferran Adrià, el prestigiós cuinar d’El Bulli, que diu de Llorenç Petràs que “és, sense cap mena de dubte, qui millor ens pot presentar el món apassionant del bolets”.

Otros libros del autor Ver todos

MILLOR CUINA DELS BOLETS, LA [TAPA RUSTICA]
COCINAR CON SETAS. RECETAS Y CONSEJOS [TAPA DURA]
COCINAR CON SETAS. RECETAS Y CONSEJOS

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA