METAMORFOSI AL CEL

METAMORFOSI AL CEL
Ficha Técnica
Editorial:
MONDADORI / LITERATURA RANDOM HOUSE
Año de edición:
Materia
NARRATIVA DE FICCION
ISBN:
978-84-397-2466-7
EAN:
9788439724667
Páginas:
150
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
También en formato:
ebook
Idioma:
CATALA

13,90 €
Comprar

Tots tenim somnis, el del jove Tom Hematoma Cloudman és volar. Per això, Tom és acròbata -hi ha qui diu que és el pitjor acròbata del món- i especialista en escenes de risc, ja que així se sent més a prop del cel. Entre salts i piruetes el seu cos es desgasta, fins que un dia li detecten una malaltia greu.
Però el destí de Tom no és com el de qualsevol i, si l'acompanyem, sabrem que poc després, en un dels seus passejos nocturns per la clínica, coneix una criatura fascinant, meitat dona i meitat ocell, i se n'enamora fulminantment.
Pobre Tom!, el que no sap és que aquesta criatura té la clau del seu destí. La dona ocell li proposa un tracte: abandonar la vida humana per viure una nova aventura.

Una faula que ens parla del poder de la vida i de l'amor.Tots tenim somnis, el del jove Tom «Hematoma» Cloudman és volar. Per això, Tom és acròbata -hi ha qui diu que és el pitjor acròbata del món- i especialista en escenes de risc, ja que així se sent més a prop del cel. Entre salts i piruetes el seu cos es desgasta, fins que un dia li detecten una malaltia greu.Però el destí de Tom no és com el de qualsevol altre i, si l'acompanyem, sabrem que poc després, en un dels desús passejos nocturns per la clínica, coneix una criatura fascinant, meitat dona i meitat ocell, i se n'enamora fulminantment.Pobre Tom!, el que no sap és que aquesta criatura té la clau del seu destí. La dona ocell li proposa un tracte:«Jo puc convertir-te en ocell i curar-te, però hauràs d'assumir-ne totes
les conseqüències. Per activar la metamorfosi has de fer-me l'amor.
La metamorfosi podria salvar-te la vida. O no.»Si Tom és fidel als seus sentiments haurà de fer un pas irreversible, transformar-se i abandonar la vida humana per viure una nova aventura... i és que, en què estem disposats a convertir-nos per amor?La crítica ha dit...
«Un dels llibres més captivadors de la temporada.»
El País

Otros libros del autor Ver todos

BESO MAS PEQUEÑO, EL [BOLSILLO]
BESO MÁS PEQUEÑO, EL
PETÓ MÉS PETIT, EL
METAMORFOSIS EN EL CIELO [BOLSILLO]
ALARGADA SOMBRA DEL AMOR, LA [BOLSILLO]

Otros libros de NARRATIVA DE FICCION Ver todos

SOLEDAD DE LA COMPASIÓN, LA
REVUELTA DEL PUEBLO CUCARACHA, LA
TIERRA DE BRUMAS
NW LONDON
MUNTANYA DE LES RELÍQUIES, LA