MENORCA. GASTRONOMIA I CUINA

MENORCA. GASTRONOMIA I CUINA
Ficha Técnica
Editorial:
TRIANGLE POSTALS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-8478-186-8
EAN:
9788484781868
Páginas:
155
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA DURA
Colección:
SERIE 1 (GRAN FORMAT 250x290)
Idioma:
CATALA

12,00 €
En stock
Comprar

MENORCA GASTRONOMIA I CUINA

La cuina de Menorca és una de les més personals de les Illes Balears. Aquest llibre conté hàbits culinaris, tradicions i receptes clàssiques de la seva gastronomia: oliaigo, formatge, embotit, calderetes, gin, crespells, brossat… Una obra per a conèixer i degustar la varietat de sabors de la cuina tradicional menorquina.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

VEGETARIANO FLEXIBLE
CUINA I VI. RECEPTES DEL PRIORAT
CUINA EN MENYS DE 3 HORES PER A TOTA LA SETMANA
CUINA MARE
500 RECETAS PARA WOK